Aksomo Pagalvėlės Dangtis Geometrinis Pagalvę Padengti Šiaurės šalių Namų Dekoro, Dekoratyvinis Pagalvės už Sofos 45*45 Kvadratinių Užvalkalas


Nauja prekė

€3.01

€3.76

-19%



Žymos: gentis dekoratyvinės pagalvės, nėriniai pagalvėlių apvalkalus, angel pagalvėlių apvalkalus, šiaurės šalių mados pagalvę padengti, kailis dekoratyvinis pagalvės, vienaragis individualiems poreikiams pritaikytos pagalvės, violetinė šiaurės pagalvę padengti, meno dekoratyvinės pagalvės, individualiems poreikiams pritaikytos vonios pagalvė, šiaurės padengti pilotas.

Mokėjimo

100% apmokėjimas iki pristatymo, prašome įsitikinkite, kad jūs turite palikti visą teisingą informaciją, apima vardą, pavardę, adresą, pašto kodą, telefono numerį, prekės bus išsiųstos nurodytu adresu, kad jums paliko į užsakymą, ir "P. O. box" yra draudžiama adresą.

Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kurios yra saugumo kelią jums.Jei norite atsiskaityti kitais būdais, prašome susisiekti su mumis.

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti pristatymo būdą ir mokėti už užsakymą, įskaitant, laivybos mokestis (išskyrus nemokamas pristatymas).

Pristatymas

Mes atsiųsime elementus per 5 dienas, kai jūsų mokėjimo pabaigos.

Atsiliepimų Mūsų tikslas yra 100% teigiamų atsiliepimų ir 100% klientų pasitenkinimo.Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Jei nesate patenkinti prekes galite užsisakyti, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį.Galime dirbti kartu, siekiant išspręsti bet kokius ginčus.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

Naudoti pagalvėlės namų dekoras/apdailos maison
Scenos kambarį apdaila/pagalvę už svetainės
Apdailos Stilius šiaurės apdailos home/decoracion hogar moderno
Modelio Numeris Aksomo Pagalvėlės Dangtis
Technics Audiniai
Touch lininė pagalvėlė padengti/patalynė pagalvę/pagalvės užvalkalą linas
Modelis SPAUSDINTI
Produkto įskaitant 1 vnt lininė pagalvėlė padengti
Formos Aikštė
Rinkinys Tipas Taip
kaimo turizmas sodybos, namų dekoras/troba dekoras
dydis housse coussin 45*45/kissenbezug 45 x 45
Spalva žalia pagalvė/geltona/
Medžiaga Aksomo Audinys
Punktas pagalvėlė padengti/housse de coussin/pagalvę padengti
Kilmės KN(Kilmės)
Kalėdų kalėdų pagalvės užvalkalą/kalėdų dekoracijos namams
Modelio Tipas Spausdinti
Stilius Paprastas
Modelio Stilius Bičių modelis pagalvėlė padengti
Didmeninės ar Dropshipping Didmeninė /Dropshipping
Prekės Pavadinimas CANIRICA

Parašyti atsiliepimą

Aksomo Pagalvėlės Dangtis Geometrinis Pagalvę Padengti Šiaurės šalių Namų Dekoro, Dekoratyvinis Pagalvės už Sofos 45*45 Kvadratinių Užvalkalas

Aksomo Pagalvėlės Dangtis Geometrinis Pagalvę Padengti Šiaurės šalių Namų Dekoro, Dekoratyvinis Pagalvės už Sofos 45*45 Kvadratinių Užvalkalas

Panašūs produktai