Adaprox Fingerbot The Smallest Robot Smart Life/Tuya/Adaprox APP Control Smart Mechanical Arms Works With Alexa Google Assistant


Nauja prekė

€4.85

€9.69

-49%



Žymos: vartų perjunkite wi-fi, smart tuya, au power strip, gooogle namuose, skydelis laikmatis, oro kondicionierius lizdas, fingerbot, sonoff uk, alexa, switchbot.

Tai protingas robotas dailiai kontroliuoti įvairių rūšių mygtukai ir jungikliai.Ji gali valdyti savo esamų namų apyvokos prietaisai su robotų paspaudimų.Su šiuo robotas, galite perjungti šviesas per App, planuoti ryto kava, aktyvuoti savo dulkių siurblys su balso komanda, nagi anf pabandyti jį, jis neleis jums žemyn.

Savybės:

Šio piršto bot suderinama su įvairiomis mygtukai ir jungikliai.Jis gali tiesiog prilimpa prie bet kokio paviršiaus ir modernizuoti savo senų prietaisų.

Balso asistentas intergration: Po jungtis su kai pažangios balso asistentas pavyzdžiui, Alexa, Google Namų, galite kontroliuoti, tai net per savo balso.

Šis mažas robotas leidžia jums pakeisti roboto rankos, jums tiesiog reikia, kad juosta piršto bot šalia svirtinis jungiklis ar mygtukas su juostele lipduko.

Darbas su Tuya PROGRAMĄ: Po jungtis su Tuya APP, galite suplanuoti rytą kasdieninį įsijungia šviesos ir jūsų kavos virimo aparatas kas 9 a.m, kuris yra protingas ir laiko taupymo.

Prisijungti su "Adaprox Namų" APP, galite valdyti ir valdo visus jūsų fingerbots ir tiltai, be to, galite išjungti ir reguliuoti lengvai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Spalva: balta, mėlyna (pasirinktinai)

Bevielio protokolo: "BT", mažos galios 4.2

Baterijos: 1 * ličio baterija, 500mAh (yra komplekte)

Įkrovimo jungtis: USB Tipo C

Didžiausias rankos judėjimas: 8mm

Darbinė temperatūra: -10 °C ~ 55 °C

Darbo drėgnumas: ≤80%RH

Pakuotės dydis: 60 * 56 * 38mm / 2.4 * 2.2 * 1.5 į

Pakuotės svoris: 54g / 1.9 unciją

Pastaba:

Šį produktą reikia dirbti su tuya BT vartų-būdas pasiekti balsu funkciją, prašome patikrinti prieš užsakymą.

Pakavimo sąrašas:

1 * Pirštu Bot (Pasirinktinai)

Darbinė Temperatūra -10 °C ~ 55 °C
Įkrovimo uosto USB Tipo C
Modelio Numeris Pirštu Bot
Medžiaga ABS
Spalva balta, Mėlyna (pasirinktinai)
Sertifikavimo CE
Didžiausias rankos judėjimo 8mm
Kilmės KN(Kilmės)
Darbo drėgnumas Ne didesnis kaip 80%RH
Baterija 1 * ličio baterija, 500mAh (yra komplekte)
Belaidžio Ryšio Protokolas BT mažas energijos 4.2

Parašyti atsiliepimą

Adaprox Fingerbot The Smallest Robot Smart Life/Tuya/Adaprox APP Control Smart Mechanical Arms Works With Alexa Google Assistant

Adaprox Fingerbot The Smallest Robot Smart Life/Tuya/Adaprox APP Control Smart Mechanical Arms Works With Alexa Google Assistant

Panašūs produktai