NAUJAS 9 Skyles 2021 Vadovas Kibbeh Express Meatball Maker " netikras zuikis Pelėsių Paspauskite Smulkintos Mėsos Perdirbėjas Tortas Desertai Pyragas Virtuvės Įrankiai


Nauja prekė

€7.65

€11.78

-35%



Žymos: mėsos pelėsių, dešra maker, mėsainiai shaper, kitchenaid, CPU, virėjas mėsos, Mezgimojoga.lt, meatball shaper, kebabas maker, kibbeh.

Kulka Taškų:

1、Aukštos kokybės Medžiagos: meatball maker " yra pagaminta iš saugių, netoksiškų, ir aplinkos apsaugos medžiagų.Lengvas, patvarus, lengvai valomas, ir gali būti naudojamas indaplovės.

2、Atnaujinti 9 Dideli Dydis: 9 didelio dydžio kukuliai gali būti atliekami vienu metu, dydžio kukuliai yra apie 7*4.5 cm, ir dydžio, formos yra apie 27*18*5cm.Paprasta ir lengva įrankiai gali išgelbėti jūsų maisto gaminimo laiką ir greitai parengti širdingas maisto visai šeimai.

3、Lengva Naudoti: Mūsų meatball maker pelėsiai yra lengva naudoti.Tiesiog užpildyti ir paspauskite.Apsaugoti jūsų rankas.Ne lipni rankos, nr. sukti mėsą į savo rankas.

4、Geras Pagalbininkas Virtuvėje: geras pagalbininkas, mėsos kukuliai.Su šiuo įrankiu, jūs galite DIY jūsų kukuliai patys.Šeimos "PASIDARYK pats", vaikų ir tėvų rankinis naudojimas, namų fishball įrankiai.

5、Platus Panaudojimas: Inovatyvių virtuvės įrankiai, leidžia jums lengvai padaryti kukuliai ir fishballs.Mūsų meatball maker tinka pyragų, makaronų, ledų, vaisių, salotų, kepsninės, užkandžiai ir pan.

Specifikacija:

Vardas: 9 Tinklai Didelio Dydžio Meatball Maker

Medžiaga: ABS

spalva: balta

Pelėsių dydis: apie 27*18*5cm/10.63*7.09*1.97 į

Meatball dydis: apie 7*4.5 cm/2.76*1.77 į

Svoris: apie 610g

Pakavimo Sąrašas:

1*9 Tinklai Didelio Dydžio Meatball Gamintojas (išskyrus kiti priedai)

Pastabos:

Dėl vadovo matavimo, ten bus tolerancijos produkto dydis, kuris yra taikomos konkrečiam produktui.

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome apie tai.

Funkcija Eco-Friendly
Medžiaga Kita
Modelio Numeris Meatball Maker
Kilmės KN(Kilmės)
Mėsos & Paukščių Įrankiai Tipas Patty Kūrėjai
Parama Drop Laivyba/ Didmeninės
Tipas Mėsos & Paukščių Įrankiai

Parašyti atsiliepimą

NAUJAS 9 Skyles 2021 Vadovas Kibbeh Express Meatball Maker

NAUJAS 9 Skyles 2021 Vadovas Kibbeh Express Meatball Maker " netikras zuikis Pelėsių Paspauskite Smulkintos Mėsos Perdirbėjas Tortas Desertai Pyragas Virtuvės Įrankiai

Panašūs produktai