IWISS HSC8 6-4A Reketas Užspaudimo Tiekėjas Vertus Crimper Įrankiai Fiksavimo Intervalas 0.25-6.0mm2 (24-10 AWG) užspaudimo toos


Nauja prekė

€20.20

€26.94

-25%



Žymos: fiksavimo įrankis, hsc8, pjovimo viela, novastar, fiksavimo die set, įrankių rinkinys, crimper tiekėjas, 6kw šildytuvas, peilis supjaustyti, snap on įrankis.

IWISS Aikštėje Savaiminio reguliavimo Tiekėjas už AWG23-10 Tikslu-Rankoves Rėmelis

【Aikštėje Fiksavimo Profilis】 Kvadratinių fiksavimo profilis su keturiomis dantytas fiksavimo paviršiaus. 【Fiksavimo Talpa】-Tai tiekėjas gali būti naudojamas AWG23-10(panašus į 0.25-6.0mm2) pabaigos-movos movos. 【Didelio Tikslumo Reketas,】 - Automatiškai prisitaikyti prie atitinkamo skersmens užspaudimo terminalai.Tikslumas ir patikimumas garbanos kiekvieną kartą. 【Ergonomiška Rankena Dizainas】- taupantis reketas mechanizmas.Neslidžios nailono rankena yra skirtas suteikti jums su lengva operacija ir tvirtas garbanos. 【Pasitenkinimą】- IWISS produktai yra užtikrintų neprilygstamą patikimumą ir nuoseklumą, ateina su kokybės užtikrinimo jūs galite pasitikėti.Jei laikotės kokių nors problemų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų. 2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,ePacket,Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas ,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus . 3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą. 4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges. 5.Jei jums reikia daugiau greitas pristatymas, susisiekite su mumis naudoti EMS, DHL, TNT, ect ir mokėti papildomų krovinių vežimo sąnaudas. 6.Rusijos klientams, prašome prisiminti, kad pasiūlyti mums savo vardą ir pavardę, ar jūsų sklypo negalima pristatyti teisingai, savo tikslu, ir mes negalime prisiimti nuostolius.

Apmokėjimas:

1) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo. 2) Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas. 3)Mes tik laivas būtų patvirtinta, adresas ir gavėjas teikia Mezgimojoga.lt.Prieš jums mokama, prašome įsitikinkite, kad jūsų adresas ir gavėjo Mezgimojoga.lt .

Atsiliepimai :

Prašome nedvejodami susisiekite su mumis, jei yra kokių nors problemų.Mes stengiamės sloving ji.Jei Jus Tenkina Mūsų produktus, Prašome Palikti Visą-žvaigždės ir Gerų Atsiliepimų Už mus.Jūsų Atsiliepimai bus Skatina mus DARYTI tai Geriau ir Toliau.Ačiū!

Savybės Daugiafunkcinis
HSC8 6-4A Aikštėje Crimper 0.25-6.0mm2 (AWG23-10)
Prekės Pavadinimas iwiss
"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROS
Tipas Mini Žnyplės
Gamintojas IWISS TOOLS CO., ltd
Medžiaga Anglies plieno, Didelis Anglies Plieno
Tiekėjas Stilius Europos
Tvarkyti Stilius Tiesiai
HSC8 6-4A N. W 0.36 kg
Kilmės KN(Kilmės)
Prašymas Užspaudimo, Laido galą-rankoves
Modelio Numeris HSC8 6-4A

Parašyti atsiliepimą

IWISS HSC8 6-4A Reketas Užspaudimo Tiekėjas Vertus Crimper Įrankiai Fiksavimo Intervalas 0.25-6.0mm2 (24-10 AWG) užspaudimo toos

IWISS HSC8 6-4A Reketas Užspaudimo Tiekėjas Vertus Crimper Įrankiai Fiksavimo Intervalas 0.25-6.0mm2 (24-10 AWG) užspaudimo toos

Panašūs produktai