Xifei Medienos Cigarų Humidoras Lange Matomas Stiklo Rūkymo Reikmenys Unikalaus Dizaino Cigarečių Atveju Su Drėgmėmačiu Už Cohiba


Nauja prekė

€28.71

€63.80

-54%



Žymos: cohiba, tvarkyti dizaineris, ykpuii cigar case, cohiba humidoras, cigarų, tin box cigar, leather case cigarillo, balsa, tabako, cohiba automobilio peleninę.

Xifei Kedro Medienos Cigarų Humidoras Lange Matomas Stiklo Unikalaus Dizaino Rūkymo Reikmenys Cigarečių Atveju Su Drėgmėmačiu Už Cohiba

★Pull-out cigarų humidoras ► Mes apimti tik pull-out cigarų humidoras rinkoje.Viršuje cigarų humidoras atidaryta traukiant, kuri pakeitė tradicinę moliusko geldele humidoras.Palyginti su tradicinėmis moliusko geldele metodas, traukimo būdas efektyviai sumažina drėgmės prarado kiekvieną kartą, cigarų humidoras yra atidaryta,ir sandarinimo geriau.

★Stiklo dizainas ►Stovi stiklinis langas su 12 cigarų laiko tarpsnių viduje, kiekvieno cigarų galima matyti iš pirmo žvilgsnio.Jei norite įkelti daugiau cigarai, galite pašalinti kilnojamojo kortelės lizdas viduje, jūs galite laikyti daugiau cigarai.Pastaba: Kaip monitorius, jūs galite laikyti 12 cigarų (ilgis žemiau 6IN, žiedo skersmuo žemiau 60) saugomi horizontaliai, pašalinti sienelę ir laikyti 20-25 cigarų (cigarai, kurių ilgis 7,2 arba mažiau, yra leidžiama).

★Skaitmeninis drėgmėmačiu ir drėkinimo juosta ►Aišku, tai yra tiksliausias būdas stebėti ir užtikrinti tinkamas prieskonis iš humidoras.Įrengta speciali drėkinimo ruožą, drėkinimo sistema gali padaryti jūsų santykinės drėgmės diapazonas nuo 65% iki 70% tobulas, diegimas.

★Ispanija kedro ►Kiekvienas gabalas medžio lenta pagaminta iš ispanijos nekilnojamojo kedro medžio masyvo lentos, niekada naudoti prastesnės fanera, laminuotos medžio lenta.Kiekvienas iš mūsų plokštės gali išlaikyti savo gilaus tyrimo.Kedro medžio masyvo plokštės išlaikyti dūmų kvapas jums patinka.

★Aptarnavimas po pardavimo►Kiekvienas produktas buvo apdorotas griežtą patikrinimą.Kiekviena lenta yra autentiškas ispanų kedro medienos.Jei turite kokių nors problemų su drėgmėmačiu, prašome susisiekti su mumis.Mes pakeisime nemokamai per vienerius metus.

dydis 8.66 x 3.54 x 7.09 inches
prekės pavadinimas Cigarų Dėžutė Medinė
4 funkcija Mini Cigarų Spintelė
Spalva Ruda
3 funkcija Cigarų Atveju
Funkcija cigarų humidoras
Su skaitmeniniu Drėgmėmačiu Taip
Prekės Pavadinimas XIFEI
Funkcija 5 Cigarų Laikymo Dėžutė
Kilmės KN(Kilmės)
Su Drėkintuvas Taip
Talpa 12-25 cigarai
su stiklo langą Taip
Medžiaga Kedro Mediena
Modelio Numeris Cigarų Humidoras atveju langelis
2 funkcija cigarų dėžutė

Parašyti atsiliepimą

Xifei Medienos Cigarų Humidoras Lange Matomas Stiklo Rūkymo Reikmenys Unikalaus Dizaino Cigarečių Atveju Su Drėgmėmačiu Už Cohiba

Xifei Medienos Cigarų Humidoras Lange Matomas Stiklo Rūkymo Reikmenys Unikalaus Dizaino Cigarečių Atveju Su Drėgmėmačiu Už Cohiba

Panašūs produktai