5 In 1 Veido Teptukas, Elektros Valiklis daugkartinio Įkrovimo Veido Švaresnis Mašina Vandeniui Mini Grožio Massager Teptuku galvanica veido


Nauja prekė

€18.15

€36.30

-50%



Žymos: švaresnės veido, švok, face lift juosta, galvanica, šepetėlis veido plauti, ultragarso aparatas medicinos fyzio, nirvana marškinėliai, galvan, pasaulio ledo, didelis valymo šepetys.

Sveiki dropshipping!!!

Pls nesijaudinkite,mes ne siųsti sąskaita/kainas arba kitas akcijas ,

Mes išsiųsti prekes iš ASAP,linkime jums geros dienos!!!

*Jei jums patinka šis straipsnis,prašome įtraukti jį į jūsų Pageidavimų Sąrašą

*Jei jums patinka mūsų parduotuvėje,prašome įtraukti jį į jūsų Parduotuvėje, Sąrašą.

*Labai ačiū!!! (*^▽^*)

Dydis

Pakuotės Dydis:20*15*5cm

Funkcija

1. Šiuos naujausius 3D sonic elektros veido valymo šepečiai yra griežtai išbandyti ir suprojektuoti su labiausiai pažangių ir naujoviškų jonų valymo technologija.Užtikrindama, kad ji gali veiksmingai drėkinamasis, valo ir pašalina negyvas ląsteles, blackhead, spuogų ir dulkių dalelių užsikimšusias poras.Be to, ji taip pat gali padidinti kraujo apytaką ir odos elastingumą, sugriežtinti laisvos odos, sumažina raukšlių, sutraukti poras, sklandžiai esate baudos linijos.Ateiti ir gauti daugiau spinduliavimo oda!

2. Šis veido plovimo šepetys sukasi pagal poras auginimo krypties, kuri gali ne tik pristatyti kruopščiai valo, reikmenys dėmės, inkštirų ir užsikimšusias poras, bet taip pat, be jokios žalos arba plėtimosi į savo poras.Be to, ji gali taip pat veiksmingai pasiekia sunku išvalyti srityse, kaip pusių nosį ir t-zona.Tinka visų tipų odai(riebiai/derinys, normalus, sausas)

3. Pagrindinė sistema, mūsų mašina dirba su 3D sonic judėjimo giliau valymo ir geriau skatinant kolageno gamybą.Su 1 kempinės padas tiesiog išsisklaido paviršiaus makiažas & nešvarumai; 2 ultra fine soft veido šepečiai pakeitimo ir išsami odos šveitimo, šalinant naftos ir negyvas odos; 1 acupoint masažas sukti galvos, veido lieknėjimo, sumažinti paburkimą ir raukšles, pridėti odos elastingumą, ir tai labai padeda mitybos absorbcijos jūsų grožio kremai

4. Įkraunamąją bazė buvo sukurta ne tik mokesčių stovėti, bet taip pat sandėliavimo lentynos, už visas prekes.Patogu ir lengva pakeisti galvos, pagal jūsų poreikius; Trys plastikiniai dangteliai apsaugos susiduria vadovai nuo dulkių, siekiant išlaikyti jį švarų, o saugojimo ir pratęsti jos tarnavimo laiką.Taip pat su savo super kompaktiškas ir nešiojamas kūno, jūs galite jį pasiimti su savimi keliaujant ar naudoti namuose.

5. Tai puiki dovanos idėja bet kokia proga!

Paketas apima

1*Veido Valymo Šepetys

Pastaba

1. Prašome leisti šiek tiek dydis klaida dėl rankinis matavimas.

2. Primename, kad dėl apšvietimo efektai ir monitoriaus šviesumą, kontrasto nustatymai, etc, spalvos tonas svetainės nuotrauka ir tikrasis elementas gali būti šiek tiek skirtingi.

Apie Mokėjimą

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei jūs negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Apie Shippment

1) Visi daiktai bus išsiųsti per 5 darbo dieną už LAIVYBOS visame PASAULYJE(Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO).

2)Klientas gali būti neaišku, su laivybos laiku, mes pasirūpinsime sparčiausiai express, remiantis savo adresą, laivybos laikas yra nuspręsta vežėjas, todėl būkite kantrūs, kol jūsų prekė atvyko.

3) Vežimas gali būti atidėtas, per šventes ir savaitgaliais.

4) Prašome susisiekti su mumis, jei jūsų prekės nėra atvyko po 45 dienų.

Apie Atsiliepimą

1) Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių reitingą, ir teigiamų atsiliepimų.

2) Jei jūsų netenkina nieko apie mūsų produktas, tai būtų naudinga jums susisiekti su mumis prieš

jūs mus palieka neigiamą įvertinimą, mes stengiamės suteikti jums bet kokia paslauga, kad kiekvienas patenkintas klientas.

Pavadinimas veido teptuku valiklis
Medžiaga Plastikiniai
Savybės veido valiklį
Veikimo Principas Ultragarso Banga
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Veido Plovimo Šepetys, esponja eletrica de limpeza veido
Gamybos Procesas Mašina Padarė
Modelio Numeris Odos Priežiūros Teptukai, veido
Funkcija Odos Atjauninimas, Odos Sugriežtinimas, Veido Švarus, Negyvos Odos Pašalinimas, Anti-acne
Kilmės vieta Kinija
Funkcijos 2 makiažo valiklis
Standartinė Įtampa 110V(不含)-220V(不含)
Pakuotės Dydis 20cm x 15cm x 5cm (7.87in x 5.91in x 1.97in)
Type2 face brush
Prekės Pavadinimas LAYBO
Sertifikavimo CE
Maitinimo Šaltinis elektrinis
Pakuotės Svoris 0.35kg (0.77lb.)
Commodity Quality Certification ce
Įrenginio Tipas gabalas
dydis Facial Cleanser

Parašyti atsiliepimą

5 In 1 Veido Teptukas, Elektros Valiklis daugkartinio Įkrovimo Veido Švaresnis Mašina Vandeniui Mini Grožio Massager Teptuku galvanica veido

5 In 1 Veido Teptukas, Elektros Valiklis daugkartinio Įkrovimo Veido Švaresnis Mašina Vandeniui Mini Grožio Massager Teptuku galvanica veido

Panašūs produktai