Mcoplus Aštuonkojai Mini Lankstus Telefonas Trikojis Laikiklis su LED šviesos Veiksmo Kamera GOPRO DJI YI Xiaomi "iPhone" Huawei "Samsung"


Nauja prekė

€3.42

€5.60

-38%



Žymos: trikojo, official xiaomi, tripad, drine dji mini, fotoaparato trikojo, go pro camera, garbė, kamera stativ, goro majima, vaizdo kamera.

Mcoplus Aštuonkojai Mini Lankstus Telefonas Trikojis Laikiklis su LED šviesos Kameros GOPRO DJI YI Xiaomi "iPhone" Huawei "Samsung ""Youtube"

Įžanga:

Ar tai yra patalpų įrašymo arba usb jungties.Tai aštuonkojai mobiliojo telefono trikojo nustatyti gali suteikti jums su skirtingų kampų, norint gauti daugiau įdomių vaizdų ir puikus video.Jums reikia tik įdėti jį į kuprinę, nes jis yra mažas ir lengvas.

Universalus mikrofonas

Į cardioid kondensatoriaus mikrofonas, kuris užtikrina mažesnį triukšmą ir didesnį jautrumą, garso į savo išmaniuosius telefonus, planšetinius kompiuterius, DSLRS, vartotojų, vaizdo kameros, KOMPIUTERIAI ir daugiau.

Universalus LED Vaizdo Šviesos

3 Ryškumo Lygių

Saugiai prisijungia prie batų kalno daugelyje skaitmeninių vaizdo kamerų & Slr

Tai yra 3 pusės šaltojo batų kalno mikrofono

Lanksčios Kojos

Kaip jūs galite įsivaizduoti, telefonas trikojis gali būti tiekiami daugelyje vietų.Jums gali sulenkti kojas, kad rūšių ir formų, pavyzdžiui, jūs galite wrap kojų ant medžio šakos, lenkai, rašomasis stalas, kompiuterio ekrane arba bet kur, kur jūs galite įsivaizduoti.

Universalus Telefono Turėtojas

Telefono laikiklis tinka dauguma mobiliųjų telefonų(plotis tarp 2.2 colių 3.3 colių), tokių kaip "iPhone" 7/ 5/6s/6s plius, Samsung Galaxy S7/S6, už Dėmesį, 5/4/3 ir kitų "android" išmaniųjų telefonų.

Bluetooth Nuotolinio

Jis yra svarbus aksesuaras jūsų trikojo, jūs galite sugauti svarbiais momentais su visais savo draugais.Asortimentą galite naudoti "bluetooth" remote " yra 30 metrų.

Produkto Svoris 142g
Weight (g) 142g
Balansinė svoris 1KG
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas mcoplus
Naudoti Veiksmo Kameros
Medžiaga Plastikiniai
Tipas Lankstus Trikojis
Pakuotė Taip
Ilgis 24 cm (9.45 inches)

Parašyti atsiliepimą

Mcoplus Aštuonkojai Mini Lankstus Telefonas Trikojis Laikiklis su LED šviesos Veiksmo Kamera GOPRO DJI YI Xiaomi

Mcoplus Aštuonkojai Mini Lankstus Telefonas Trikojis Laikiklis su LED šviesos Veiksmo Kamera GOPRO DJI YI Xiaomi "iPhone" Huawei "Samsung"

Panašūs produktai