Naujas Mielas Ir Saldus Akrilo Gėlių Virvelę Kaukė Grandinės Akiniai, Grandinės Karoliai


Nauja prekė

€1.34



Žymos: juoda kaukė virvelės, kaukė pakabukas, grandinės kaukė, dress quinceanera, vaikinas, kaukės dirželis, virvelę karoliai, akinių grandinės perola, platus akinių grandinės, kaklo dirželis.

Medžiaga: Akrilas

Ilgis: 70cm

Parduotas prekes šioje parduotuvėje yra visi kokybę garantuoja.Prašome būti tikri, kad pirkti.Jei turite kokių nors klausimų, gavęs prekes, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą.Mes garantuojame jums priimtiną atsakymą.Tai yra didelė garbė gauti jūsų paramą ir palaikymą, ant kelių augimo.Prašome pateikti mums patinka, parankinius ir dėmesio, labai ačiū! !

Produktų šioje parduotuvėje yra visi paimti natūra.Nuotraukos rodomos kaip pavyzdžius.Prieš perkant bet kokį kitą daiktą, prašome rasti valdovas, atsižvelgiant į produkto dydį pajusti tikrąjį dydį, kad būtų išvengta skirtumas tarp faktinio dydžio ir dydžio galite įsivaizduoti.

Po to, kai gaunate prekes, atidžiai patikrinkite, ar yra kokia nors žala ar praleistų siuntą, nedelsdami susisiekite su mumis, mes išsiimti arba grąžinti galite ne pirmą kartą

Po pasiūlymas yra pateiktas, mes išsiųsti prekes apie 24 valandas, ir ten bus nuskaityti įrašų, kai jie atvyksta apsipirkti.Prašome palaukti kantriai.

Mes esame šaltinis gamykloje, ir mes turime prekių platinamas visų pagrindinių e-komercijos platformų.Pasiūla yra stabilios, kaina yra pigūs, ir kokybė garantuota.

Akiniai Priedai Grandinės & Lanyards
Lytis Unisex
Elemento Tipas Akiniai Priedai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Ilgio 70cm
Medžiaga Akrilo

Parašyti atsiliepimą

Naujas Mielas Ir Saldus Akrilo Gėlių Virvelę Kaukė Grandinės Akiniai, Grandinės Karoliai

Naujas Mielas Ir Saldus Akrilo Gėlių Virvelę Kaukė Grandinės Akiniai, Grandinės Karoliai

Panašūs produktai