Medinės Žnyplės,60 Vnt. Mini Skrudintuvas Žnyplės, Mini Bambuko Žnyplės, Virtuvės, Medinių Kepimo Žnyples


Nauja prekė

€7.08

€8.63

-17%



Žymos: bžūp kepimo, duonos skrudintuvas, konvejerių juostos, skrudintuvas, TPA3221, tpa, ul kepimo, grotelės skrudintuvas, paspauskite pica, mini skrudintuvas, solo kepimo.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } SUKURTA JŪSŲ VIRTUVĖ: nuostabi mediniai virtuvės žnyplės yra būtina turėti aksesuaras bet namuose.Patvarus, lengvas ir super lengva naudotis, tai mini bambuko žnyplės bus padaryti virimo ir tarnauja maisto visai daug lengviau.

JUMBO PACK: Mūsų komplektą įeina nr. vienetų 60 porų iš bambuko žnyplės " mini, kad jūs galite naudoti mesti šalys, renginiai, stovyklavietė, ar net tiesiog kasdieniniam naudojimui.Medinės žnyplės urmu yra visiškai vienkartiniai, todėl jums nereikia jaudintis dėl valymas.

PLANETOS-DRAUGIŠKOS MEDŽIAGOS : bambuko mini žnyplės yra pagamintas iš bambuko, tvarios medžiagos, kuri negadina aplinkos!Bambukas yra žinomas dėl jo spartaus break-down savybių, kuris yra, kodėl ji yra tokia puiki medžiaga naudoti mūsų disponuojamos žnyplės.

PATVARUS IR TVIRTAS : Mūsų nuostabų skrudintuvas žnyplės yra patvarus ir tvirtas.Jie ne nutraukti arba snap lengvai, užtikrinant sklandų ir lengva operacija, kiekvieną kartą.Nes jie yra vienkartiniai, šie mini žnyplės yra puikus pasirinkimas šalys, renginiai, ar bet daug susirinks žmonių!

MAŽAS DYDIS : Mūsų medinių kepimo žnyples daro juos idealiai tinka tarnauja sūris, vaisiai, saldumynai plokšteles, ir daug kitų dalykų.Mūsų maža medienos replės užkandžiai yra pagaminti iš vieno bambuko juostelės patobulintas ilgaamžiškumas ir pastovumas.

Žanras: Eco-Friendly

Modelio Numeris: Slapukas Sausainių Sluoksnį

Spalva:Bambuko spalva

Medžiaga:bambukas

Dydis:Ilgis: 10cm

Pakuotės Turinys:

60 x Bambuko Skrudintuvas Žnyplės

Pastaba: Skirtingų partijų šiek tiek skiriasi spalvos

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Modelio Numeris Sausainių Kepimo Formą, Kepimo įrankiai
Sertifikavimo CIQ
type6 virtuvės įrankiai
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Kita
Type4 kepkite įrankiai
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Bambuko, Kita
Funkcija EcoFriendly, Eco-Friendly, Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

Medinės Žnyplės,60 Vnt. Mini Skrudintuvas Žnyplės, Mini Bambuko Žnyplės, Virtuvės, Medinių Kepimo Žnyples

Medinės Žnyplės,60 Vnt. Mini Skrudintuvas Žnyplės, Mini Bambuko Žnyplės, Virtuvės, Medinių Kepimo Žnyples

Panašūs produktai