50/set Silikono Konditerijos Maišelį Virtuvės Reikmenys "PASIDARYK pats" ir Apledėjimo, Vamzdynų Kremas Konditerijos Maišelį Su 48 Antgalis Nustatyti Kepimo Tortas Dekoravimo Įrankiai


Nauja prekė

€1.66

€3.39

-51%



Žymos: žiedas pyragas, tortas dekoravimo priemonės krovimas, 3d želė pelėsių, tortas dekoravimo įrankiai, metalo nustatyti, pyragas dėklas su dangčiu, tortas dekoro priemonė, pyragas įrankis, širdies visos, tortą padengti stiklo, pyragas stendas.

Aprašymas:

- Tai patogus įrankis leidžia dekoravimo lengva ir smagu, yra 48pcs vamzdžių antgaliai + 1pcs 12" silikono EVA konditerijos maišelį + 1pcs skaičiuoklė

- Mūsų tortas dekoravimo rinkinį turi 48 pagrindinio įvairių formų: apvalūs, žolės, star, gėlių, lapų, rožių, prancūzų, žiedlapis, butas, uždaroji, kiekvieno vamzdžio antgalis gali būti formos, įvairių stilių, galite naudoti juos kurti įvairius modelius ant torto.

- Daugkartinio naudojimo jungtis yra lengvai pereiti iš vieno galo kitas patarimas greitai sukurti įvairių stilių pyragai.

- Maisto kokybės silikono EVA ir nerūdijančio plieno, kuris yra BPA free, netoksiška, sklandžiai, bekvapiai, anti-rust, lengvai valomas ir daugkartinio naudojimo.

- Apledėjimo, vamzdynų maišelio antgalį patarimai yra puikus, todėl savo gražus ir unikalus minkštas pyragai, cukraus pasta, puodelio, torto, sausainių ar šokolado.

Specifikacija:

- Medžiaga: Maisto kokybės nerūdijančio plieno+ silikono EVA

- Konditerijos maišelį:31x17cm/12.20x6.69inch

- Apledėjimo patarimai:1.8x3.1cm/0.71x1.22inch

Komplektą Sudaro:

48 Vienetų Apledėjimo Antgaliai

1 Gabalas Skaičiuoklė

1 Gabalas Konditerijos Maišelį

Pastaba:

Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Torto kremas dekoravimo priemonė
Nepadori Nuotrauka No
Prekės Pavadinimas Serenable
Seksualinio Pobūdžio No
Funkcija Įžuvinti
Pyragas Įrankiai Tipas Desertas Dekoratorių
Sertifikavimo CE / ES

Parašyti atsiliepimą

50/set Silikono Konditerijos Maišelį Virtuvės Reikmenys

50/set Silikono Konditerijos Maišelį Virtuvės Reikmenys "PASIDARYK pats" ir Apledėjimo, Vamzdynų Kremas Konditerijos Maišelį Su 48 Antgalis Nustatyti Kepimo Tortas Dekoravimo Įrankiai

Panašūs produktai