Sunku EVA "Bluetooth" suderinama Garsiakalbis Atveju Jbl Mokestis 4 Garsiakalbiais Krepšys Saugojimo Dangtelis Lauke Nešiojamų Nešiotis Kelionės Reikmenys


Nauja prekė

€3.37

€5.26

-35%



Žymos: jbl mokestis priedai, anker, kolonėlės jbl, anker soundcore padidinti 20w "bluetooth" garsiakalbis, anker soundcore flare mini amazon, harman kardon garsiakalbis, sunku atveju anker soundcore 2, aukso garsiakalbis, anker soundcore neo, tarptautinio kelionių priedai.

Savybės:

1. Puikiai tinka: Šios apsaugos atveju yra specialiai sukurta JBL Mokestis 4 nešiojamieji garsiakalbiai, su pakankamai vietos, kad padėtų jums laikyti duomenis, kabeliai, ausinių laidų, kroviklių ir kitų priedų.

2. EVA medžiaga: Šis apvalkalas yra pagamintas iš patvarios EVA kietas lukštas, kuris gali apsaugoti savo prietaisą nuo atsitiktinio poveikio, smūgių ir lašai, ir turi funkcijas, vandeniui, atsparus smūgiams ir scratchproof.

3. Unikalus užtrauktuko dizainas: lygi, bet stipri dvipusio high-end užtrauktuko dizainas, lengva atidaryti ir uždaryti, ir naudoti sklandžiai.

4. Praktinių vertus dirželiai ir antpečiai: patvarus vertus dirželiai ir pečių diržai gali būti naudojamas kaip rankinės ar pakabinti ant jūsų pečių, sumažinti savo naštą, kelionės, ir jūs galite pilnai mėgautis įdomus.

5. Lengvas ir nešiojamas: Šis kompaktiškas dizainas yra labai tinkamas būti dedama į kuprinę, ir jūs galite atlikti savo garsiakalbį su jumis.

Aprašymas:

Tai apsauginiai saugojimo krepšys suteikia puikią apsaugą, JBL Mokestis 4 garsiakalbiai, kurie gali apsaugoti jūsų garsiakalbius nuo smūgių, įbrėžimų ir lašai.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: EVA

Naudojimas: JBL Mokestis 4

Dydis: 25*12.5*9.5 cm

Pakuotė:

1 * Garsiakalbio saugojimo krepšys

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas ONLENY
Modelio Numeris "Bluetooth" Garsiakalbis Atveju, Anker SoundCore 2 Belaidžiai Sp
Tinkamas už Anker SoundCore 2 Belaidį "Bluetooth" Garsiakalbį
Stilius Laikydami rankas dirželis
Elemento Tipas Garsiakalbis Krepšiai
NAUDOTI 2 už DKnight Magic Box, 1 / 2
Funkcija sklandžiai, bet stiprus užtrauktukas
NAUDOTI 1 už Anker SoundCore 2 Garso Lauke
Pakuotė No

Parašyti atsiliepimą

Sunku EVA

Sunku EVA "Bluetooth" suderinama Garsiakalbis Atveju Jbl Mokestis 4 Garsiakalbiais Krepšys Saugojimo Dangtelis Lauke Nešiojamų Nešiotis Kelionės Reikmenys

Panašūs produktai