BOLANY Crankset Sulankstomas dviratis Suku 170mm 130BCD 5 Aliuminio Lydinio, varžtai Apačioje Laikiklis Keramikos Guolis CNC Anoduoto Dviračių dalys


Nauja prekė

€55.47

€99.07

-44%



Žymos: shifter "shimano", crankset mtb, dviračių dalys, didelis, dviračių litepro, geforce ventiliatorius pakeitimo, Maitinimas 400v, dviračių priedai bendrieji, dabartinis deore 12v, dviratis mtb, slx.

BOLANY Crankset Sulankstomas dviratis Suku 170mm 130BCD 5 varžtais

Techniniai duomenys:

Gamintojas: BOLANY

Pavadinimas: Sulankstomas Dviratis Skriejikams + Bottom Bracket

Medžiaga: Aliuminio lydinys

Švaistiklio ilgis: 170mm

BCD: 130mm 5 varžtais

Spalva: Juoda, Raudona, Aukso

Procesas: CNC staklėmis

Svoris: 512.5 g (Skriejiko)

102g (Bottom Bracket)

7g (Skriejiko dangtelis)

Kreiptis: Sulankstomi Dviračiai

5 VARŽTAIS 130 BCD

Mūsų penkių varžtų cranksets galite naudoti bet kokią 1x chainrings tinka 130mm BCD.

BCD vertė skersmens ratą, jungiantį centrų penkių tvirtinimo skylių.

TVIRTOS KONSTRUKCIJOS

Jame yra dvi naudojami 7075-T6 aliuminio puodeliai, kurie yra sriegis kartu užtikrinti stabilumą.Featuring keramikos guolius, kurie yra sandarūs, ji suteikia labai sklandžiai.

PRMIUM MEDŽIAGA

Stiprus ir lengvas crankset yra pagaminti su aukščiausios kokybės aliuminio lydinio, alkūninis rankos yra patvarus ir tvirtas.Tai leidžia jums imtis savo važiavimo per grubus ir kietas reljefą, nesukeliant jokios žalos suku.

TUŠČIAVIDURIAI IŠ SUPROJEKTUOTI

Į crankset ateina su reinvented estetinės kurios funkcijos aštrių briaunų ir tuščiaviduriai iš anoduoto suku rankos, kuri yra sukurta siekiant sumažinti svorį ir pasiūlyti geriau kinta.

CNC APDIRBTA

Paruošta remiantis ekspertų CNC procesų, kurie leidžia sutaupyti svorio.Crankset yra pastatytas su veleno dizainas, kuris suteikia visiškai naują lygį, gebėjimą savo dviratį.

PUIKŲ NAŠUMĄ

Jis veikia grandinės sklandžiai ir sukasi be vargo konvertuoti daugiau energijos į greitį.Lygis universalumas yra didelės, nes tai yra nuostabus pasirinkimas jūsų važiavimo.

APIE MUS

BOALNY yra bendrovė, kuri specializuojasi gaminti įvairių dviračių dalys ir reikmenys daugiau nei dešimtmetį.Mes taip pat daryti OEM verslo daugelio žinomų tarptautinių prekių ženklų.Kiekvienas proceso etapas yra tvarkomi griežtai mus.Mes surinkti ir išbandyti produktus, griežtai kokybės ir patikimumo prieš pristatymas klientams visame pasaulyje.Jei norite padaryti, kad pirkimas urmu, ar jūs norite tai padaryti OEM užsakymai, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu, mes suteikiame jums labai priimtiną nuolaida ir užtikrinti kokybės kontrolę.

SAVITARNOS PREKYBOS VADOVAS

PRODUKTAS

Dėl mechanizuoto gamybos, mažų įbrėžimų, ant gaminio yra normalus.Prašome atkreipti DĖMESĮ, prieš pateikiant užsakymą.

MUITINĖS

Nes mes pristatymas iš Kinijos, mums reikia apsvarstyti muitai.Mes nesame atsakingi už muitinės pareigas bet kurioje šalyje.Jei turite klausimų apie muitus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus: )

10 Dienų Pristatymas

10 dienų pristatymas yra Mezgimojoga.lt veikla.

We will ship paketą, kaip greitai, kaip įmanoma, siekiant užtikrinti laiku produktus.

Bet dabar dėl epidemijos, pakuotės, gali atvykti vėliau kaip per 10 dienų.

Jei negaunate paketą, per 10 dienų, galite pateikti skundą į pirkėjo, klientų aptarnavimo ir gauti kompensaciją už $1.

BOLANY ORIGINALI PRODUKTAS

Mes esame Bolany europos sąjungos Oficialusis Parduotuvėje Mezgimojoga.lt, visi produktai yra originali.Mes tik teikti garantinio aptarnavimo užsakymus iš mūsų parduotuvės.

GARANTIJA

Mes teikiame Garantija produktų galite įsigyti, išskyrus atvejus, Lengvai Susidėvėjusių Dalių, privataus išardymas ir per nuotolio naudoti.Ir Ribota Garantija galioja 1 metus, prasideda pastarasis įsigijimo dienos.

SPALVA

Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo, spalvų produkto paveikslėliai gali skirtis nuo esamo gaminio.

PRISTATYMAS

Jei prekės buvo vėlu, arba prarado apie pristatymą, dėl aplinkybių, kurios nepriklauso nuo mūsų valios.Norime jums pranešti, kad apsaugos laiku grąžinti 90 dienų., Jei jums nereikia gauti savo produktą per 90 dienų, mes suteiksime jums grąžinti ne vieną kartą.

FACEBOOK

Reguliariai produkto informacija ir naudingų patarimų ir patarimai why don ' t you follow us on Facebook?Stebėkite paskutinės akcijos.

PASLAUGA

Jei turite kokių nors problemų, kai jums sukurti mūsų produktus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes turime profesionalių po-parduoti paslaugą, prieš kurią norite pereiti į blogas peržiūros, tiesiog susisiekite su mumis ir mes jums rasti geriausią sprendimą už jus.Jei jus tenkina mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums ★★★★★ atsiliepimų.Jūsų parama yra mūsų didžiausia motyvacija.

Kategorijos Kostiumas
Procesas CNC mechaninio Apdirbimo
Spalva juoda, Raudona, Auksas
Pavadinimas Sulankstomas Dviratis Skriejikams + Bottom Bracket
Švaistiklio ilgis 170mm
Kilmės KN(Kilmės)
Kreiptis sulankstomi dviračiai
Medžiaga Aliuminio lydinys
bcd 130mm 5 varžtais

Parašyti atsiliepimą

BOLANY Crankset Sulankstomas dviratis Suku 170mm 130BCD 5 Aliuminio Lydinio, varžtai Apačioje Laikiklis Keramikos Guolis CNC Anoduoto Dviračių dalys

BOLANY Crankset Sulankstomas dviratis Suku 170mm 130BCD 5 Aliuminio Lydinio, varžtai Apačioje Laikiklis Keramikos Guolis CNC Anoduoto Dviračių dalys

Panašūs produktai