360 laipsnių Sukimosi, Sulankstomas Teleskopinis Mobiliojo Telefono Laikiklis, Automobilinis Telefono Laikiklis, galinio vaizdo Veidrodėliai Priekinių Sėdynių Snap-on Telefono Turėtojas


Nauja prekė

€0.94

€1.50

-37%



Žymos: net raudona mobiliojo telefono laikiklis, galinio vaizdo veidrodėlio tvirtinimą vaikas, jeep 360 laipsnių sukimosi automobilinis telefono laikiklis, 360 laipsnių sukimosi automobilių magnetinio telefono turėtojas, colių tablet, 4g android tablet, prekinis, galinis stiklo telefono laikiklis dvigubas, mobil phone, telefonas smart, teleskopinis telefono stovas automobilį.

Savybės:

1. Stiprus suderinamumas: automobilinis telefono laikiklis yra suderinama su visais mobiliais telefonais ir įrenginiai 47mm-71mm pločio mobiliųjų telefonų.

2. Aukštos kokybės ABS medžiagos, patvarus ir nėra lengva subraižyti, stilingas dizainas, lengva įdiegti, paprasta ir praktiška.

3. Ji gali būti įdiegta ne tik ant galinio vaizdo veidrodėlis automobilyje, bet ir ant sėdynės.

4. Su šviesos stumti, stovas gali būti paslėptas, ir ji gali būti laisvai naudojama.Viena ranka liesti leidžia vairuoti saugiau.Ištraukiama ir sulankstomas, patogus atsiliepti telefonu.

5. 360 laipsnių sukimosi: 360 laipsnių besisukantis velenas gali suteikti jums geriausią žiūrėjimo kampą, kad būtų užtikrintas saugus vairavimas.Jūs galite įdėti savo telefoną bet kokią kryptį (horizontalios, vertikalios, ir pan.) mėgautis geriausių vairavimo patirtį.

Specifikacija:

Pavadinimas: Automobilių Teleskopinis Mobiliojo Telefono Laikiklis

Spalva: balta

Medžiaga: ABS

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Grynasis svoris: apie 70g

Taikoma mobilieji telefonai: 47mm-71mm pločio mobilieji telefonai

Pakavimo Sąrašas:

1*Mobiliojo Telefono Laikiklis

Sąlyginio deponavimo yra saugus pirkėjų ir pardavėjų, mes rekomenduojame jums pasirinkti, sąlyginio Deponavimo, jis palaiko Kredito kortelės, Money bookers, visa, Master-kortelės, Western union " ir kt.

Jei norite naudoti "kitas" mokėjimai,prašome susisiekti su mumis per paštu arba pranešimą.

Išmokos turėtų būti baigtas per 7 darbo dienas, jeigu buvo kai sunku, prašome pranešti man.

Mes tik laivas su jūsų patvirtino adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš perkant.

Visi užsakymai bus išsiųsti per 1-4 darbo dienas nuo apmokėjimo patvirtinimo.

Siuntos Kinija Po Oro Paštu už mažiau nei 2 kg prekių ,paprastai tai užtruks 25-45 darbo dienų (kai kuriose šalyse gali būti daug ilgiau), jei jums reikia prekių labai skubiai, prašome susisiekti su mumis DHL ir kt.Mes apskaičiuoti siuntimo išlaidų už jus .Ji visada trunka apie 3-7 dienų atvykti.

Mes nesame atsakingi už bet kokius custom muito ar importo mokestis

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 7 dienas nuo jūsų gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Pakavimo Sąrašas 1*Mobiliojo Telefono Laikiklis
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcijos 1 Stiprus suderinamumas
Savybės 4 įdiegta sėdynės
Tinka 47mm-71mm pločio mobilieji telefonai
Funkcijos 2 Aukštos Kokybės ABS Medžiagos,
Funkcijos 5 Gali būti paslėpti
Funkcijos 3 įrengti galinio vaizdo veidrodėlis
Bruožai 6 360 laipsnių sukimosi
Pavadinimas Automobilių Teleskopinis Mobiliojo Telefono Laikiklis
Taikoma mobilieji telefonai 47mm-71mm pločio mobilieji telefonai
Spalva Balta/Juoda
Spalvos Pavadinimas balta
Neto svoris apie 70g
Medžiaga ABS

Parašyti atsiliepimą

360 laipsnių Sukimosi, Sulankstomas Teleskopinis Mobiliojo Telefono Laikiklis, Automobilinis Telefono Laikiklis, galinio vaizdo Veidrodėliai Priekinių Sėdynių Snap-on Telefono Turėtojas

360 laipsnių Sukimosi, Sulankstomas Teleskopinis Mobiliojo Telefono Laikiklis, Automobilinis Telefono Laikiklis, galinio vaizdo Veidrodėliai Priekinių Sėdynių Snap-on Telefono Turėtojas

Panašūs produktai