Dirbtinis Pušies Susitvarko Pušų Spyglių Girliandą Kalėdų Netikrą Žalumos Šventės Vainikas Embellishing Papuošalai,Nustatykite 20


Nauja prekė

€6.10

€8.85

-31%



Žymos: bižuterijos žiedas, naminis peilis, pen pavasario, klasikinis žiedas, dirbtinė žaluma, demonas žiedas, pranešk apie netikrą žaluma, rudenį garliava, pranešk apie netikrą medį, chameleonas žiedas.

Medžiaga: Pagaminti iš plastiko ,kuris yra patvarus ir gali būti veikiami saulės ir lietaus, lengvai rūpintis ir jie gali būti puiki dekoracija ilgą laiką.

Didelis dydis: dydis tai dirbtinis pušų spyglių yra: Apie 26x12 cm ,ir kiekvienas pušų spyglių turi tris filialus ,idealus dydis, tinkamas tiek vidaus, tiek ir lauko apdaila.

Šių dirbtinių pušies spyglių galima pritaikyti bet kokį kalėdų teminius dekoracijas, pavyzdžiui, kalėdų pušies krūmų, pušų spyglių vainikai ,gėlių kompozicijos, ir baldai ir durų apdaila.

Platus pritaikymas: Puikiai tinka kalėdų eglutės papuošalus, vainikas ,vestuvėms, etapai, parlous, miegamojo, biuro, viešbučių, valgomasis kambariai, gimtadienius, prekybos centras, dekoras ir kt.

Garantija: Plastiko ,todėl prašome padaryti juos likti nuošalyje nuo žvakidės, žvakės, smilkalai ir kitų uždegimo šaltinių.

dydis:Maždaug 26cmxwidth 12cm

Medžiaga:plastikas

spalva:Žalia

Pakuotės Turinys:

20 x Dirbtinis Pušų Spyglių Filialai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping 1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas. 2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl Mezgimojoga.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą Mezgimojoga.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Dirbtinis Pušies Susitvarko Pušų Spyglių Girliandą Kalėdų Netikrą Žalumos Šventės Vainikas Embellishing Papuošalai,Nustatykite 20

Dirbtinis Pušies Susitvarko Pušų Spyglių Girliandą Kalėdų Netikrą Žalumos Šventės Vainikas Embellishing Papuošalai,Nustatykite 20

Panašūs produktai