Gėlių Formos Sieninis Laikrodis Silikono Formos Laikrodis Su Judėjimo "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Dervos Pelėsių Dekoratyvinių Laikrodis Pelėsių Amatų Liejimas


Nauja prekė

€8.39

€13.74

-38%



Žymos: dirbtinių augalų akvariumo, gėlių pelėsių silicio, laikrodis pelėsių, french wall moulding, seperatoe wall moldings, 3d mozaikos plytelių, pelėsių silikono dervos, 10g jig, cemento pelėsių silicio, wall tapestry yoga.

Kulka Taškų:

1、Šių epoksidinės formos yra pagaminti iš aukštos kokybės silikono, minkštas, storas, plyšimui atsparus, atsparus deformacijai ir blukimo, skalbti, labai patvarus ir daugkartinio naudojimo, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

2、Lengva demould,kai įsitikina, kad derva yra visiškai atsparios, dervos lakštai gali būti išstumtas tiesiog sukimo lanksčios dervos miestelyje pelėsių.Jis gali būti lengvai nuplauti su kai kuriais šiltu muiluotu vandeniu, o tada nuvalykite likusį vandenį su sausa šluoste.

3、Prašome parduotuvėje dervos, pelėsių kambario temperatūroje ir saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių.Švarus šių silikoninių formų su muiluotu vandeniu.

4、Puikus, todėl dekoratyvinis dervos amatų, dekoracijas ir t.t.

5、Dėl to, kad vienas pelėsiai gali būti naudojamos siekiant padaryti kelis laikrodžio ciferblatai, ir jums reikia naudoti priedų rinkinys padaryti laikrodis, todėl jūs galite pasirinkti pirkti mūsų neprivaloma laikrodis, priedai!

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Laikrodis Pelėsių

Medžiaga: Silikonas

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Pakavimo Sąrašas 1:

1*Pelėsių

1*Laikrodžio Judėjimo Priedai

Pastabos:

Dėl to, kad vienas pelėsiai gali būti naudojamos siekiant padaryti kelis laikrodžio ciferblatai, ir jums reikia naudoti priedų rinkinys padaryti laikrodis, todėl jūs galite pasirinkti pirkti mūsų neprivaloma laikrodis, priedai!

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Kilmės KN(Kilmės)
Parama Drop Laivyba Ir Visa Pardavimas
Medžiaga Silikono

Parašyti atsiliepimą

Gėlių Formos Sieninis Laikrodis Silikono Formos Laikrodis Su Judėjimo

Gėlių Formos Sieninis Laikrodis Silikono Formos Laikrodis Su Judėjimo "PASIDARYK pats" Crystal Epoksidinės Dervos Pelėsių Dekoratyvinių Laikrodis Pelėsių Amatų Liejimas

Panašūs produktai