Naujų Spalvų karšto Dviejų dalių Rinkinys Kostiumas su gobtuvu palaidinukė vyriški sportiniai hoodie rudenį vyrų hoodie + kelnės Kostiumas


Nauja prekė

€18.34

€28.21

-34%



Žymos: įrengtas palaidinukė rinkinys vyrams, asstseries palaidinukė vyrai, philipp plein, nustatyti vasaros moteris, rinkinys moterims, dsq, co ord rinkinys moterims, medžiaga nustatyti, palaidinukė lappster vyrai, af1.

Azijos dydis(S)= US (XSMALL) Azijos dydis(M)= US (MAŽAS), Azijos dydis(L)=US (VIDUTINIS) Azijos dydis(XL)=US (DIDELIS) Azijos dydis(2XL)= US (XLARGE) Azijos dydis(3XL)= US (XXLARGE)

PASTABA:Gauti Kupono prieš Užsakymą!

NĖRA.1 T-shirt Store Mezgimojoga.lt

Mano brangus draugas, Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje, Akcijų produktą, kurį gavo dėl socialinių TINKLŲ ( tokių kaip VK, Pinterest,Facebook, Twitter ir t.t. ) ir siųskite mums nuotraukas galite gauti $nuolaida 2 or5% nuolaida į kitą, kad padėkoti už jus apsilankyti mano parduotuvėje,kad jums turėti malonaus apsipirkimo metu,atkreipkite dėmesį į šiuos dalykus: 1.Atsiliepimai : Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Ginčas : Jei turite kokių nors problemų , prašome neatidaryti ginčą , prašome comtact mumis tiesiogiai už pagalbą, o ne pateikti refundrequest.Mes siekiame išspręsti visas problemas, taip pat greitai, kaip įmanoma! *Norint siųsti elementus iš karto, prašome leiskite mums žinoti, jūsų duomenys pristatymo adresą rusijos skelbia, kad reikia naudoti Klientams Gavėjams Pilnas Pavadinimas 1. Gavėjo Vardas Ir Pavardė: 2. Kontaktinis telefono Nr.: 3. Pristatymas adresas: 4. Post code/ zip kodas: Kai jūs įdėti tvarka.Tokiu būdu, mes galime siųsti elementus iš per 2 darbo dienas, kaip įmanoma, ir jūs galite gauti juos saugiai per trumpiausią laiką.

PASLAUGOS

Karšto parduodant produktus iš viršaus pardavėjai

Visi užsakymai siunčiami iš Mezgimojoga.lt sandėliuose per 24 valandas

Speciali klientų aptarnavimas

PAKAVIMO IR SIUNTIMO GARANTIJA

Mėgautis ramybe su Mezgimojoga.lt durų iki durų pakuotės ir laivybos apsauga

Didmeninė ir drop laivyba yra ir pasveikino?

Didmeninė,mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 15-25 dienų atvykti.

Drop laivyba,mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite.

Kaip canI stebėti mano sklypo?

Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti)

Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?

Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Rankovės Ilgis(cm) Pilnas
Lytis VYRAI
Uždaryti Tipas Nėra
Kilmės KN(Kilmės)
Apykaklės O-Kaklo
Ziajać Uždarymo Tipas Raišteliu
Modelio Tipas Kietas
Medžiagos Sudėtis Poliesteris
Taikoma Sezonas Rudenį Ir Žiemą
Apdaila Kišenės
Stilius Atsitiktinis
Taikoma Scena Kasdien
Medžiaga Poliesteris

Parašyti atsiliepimą

Naujų Spalvų karšto Dviejų dalių Rinkinys Kostiumas su gobtuvu palaidinukė vyriški sportiniai hoodie rudenį vyrų hoodie + kelnės Kostiumas

Naujų Spalvų karšto Dviejų dalių Rinkinys Kostiumas su gobtuvu palaidinukė vyriški sportiniai hoodie rudenį vyrų hoodie + kelnės Kostiumas

Panašūs produktai