"400ml korėjos Stiliaus Animaciją Cute Kačių Keramikos Puodelis Su Dangteliu Ir Šaukštu Kawaii Saldus Katė Kavos Puodelio Pusryčiai Pieno, Puodeliai Vandens


Nauja prekė

€10.93

€21.86

-50%



Žymos: katė puodelis, kawaii, kavos puodelis, katė taurė, paw puodelis katė, harajuku kawaii, sakura puodeliai, kawaii šalies puodeliai, korėjos koffee taurė, taurė cartoon.

Išryškinti

Savybės: 1. Kūrybinis dizainas: žavinga animacinių filmų modelis atspausdintas ant puodelis, ateina su cute ir kūrybos taurės lūpų. 2. Ergonomiškas C-rankena: taip, ergonomiška rankena, patogu ir lengva rankena puodelis puodelis. 3. Platus taurės burną: plataus ir lygaus puodelis puodelis burną, šis dizainas leidžia jums pilti vandenį į puodelis lengvai. 4. Puiki dovana: puiki dovana kačių savininkas, su humoro jausmu ar draugų, šeimos. 5. Naudojimas: naudoti biure, namuose, ar visur norite.

Specifikacija

Medžiaga: Keramika Spalva: Rožinė, Balta Dydis: 8.5 * 11cm Talpa: 400 ml žymės Pakuotės Turinys: 1 x Puodelio, 1 x Lūpų, 1 x šaukštas

Prekės Informacija

Pastabos: - 1-2cm paklaida gali egzistuoti dėl vadovo matavimai, spalvos nuokrypis gali skirtis dėl skirtingų monitoriaus parametrų, prašome suprasti. - Mes suteikti jums geriausią produktą ir paslaugą.Jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis, ir mes jums išspręsti problemą artimiausiu metu.Labai jums ačiū.

Pranešimai

1. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Jūs galite patalpinti užsakymai, kiek jums reikia, ir mes stengiamės, kad laivas produktų, kad jums kuo greičiau. 2. Kaip ir muitų mokesčių, pirkėjas turėtų už tai mokėti.mes ne remti bet kuris muitinės mokestį. 3. Prašome įsitikinkite, kad gavėjo informacija yra teisinga, kai užsakymo pateikimo.Rusijos klientų, reikia teikti mums savo vardą ir pavardę.

Klientų Aptarnavimas

1. Visi mūsų produktai bus kruopščiai patikrinta ir bus supakuotas geros būklės, prieš pristatymas. 2. Jei esate patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.Jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums. 3.Jei nesate patenkintas mūsų produktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, prieš suteikdamas mums neigiamą arba neutralų peržiūros.Mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.

4 funkcija Puodeliai mergaitėms dovanų
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija 9 Baltos kavos puodelis biuras
Stilius Trumpai
Funkcija 8 Kelionės kavos puodelis su dangteliu
Medžiaga Keramikos
Formos Rankena
Funkcija 11 Kalėdų kelionės puodelis
Keramikos Tipas Porceliano
Drinkware Tipas Puodeliai
Tipas Kavos Puodeliai
Funkcija 5 Keramikos puodelis rinkinys
Funkcija 10 keraminės kavos puodelis
Modelio Numeris puodeliai, kavos puodeliai
3 funkcija Keraminės kavos puodelis su dangteliu
Funkcija 7 puodeliai kavos puodelių rinkinys
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, EEB, MPT, LFGB, SGS
2 funkcija keramikos puodelis su dangteliu ir šaukštu
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti, Invertuotas
Funkcija 6 Taures už merginas
Priedai Su Šaukštu
Specifikacija 1
Funkcija 1 keramikos puodelis su dangteliu

Parašyti atsiliepimą

"400ml korėjos Stiliaus Animaciją Cute Kačių Keramikos Puodelis Su Dangteliu Ir Šaukštu Kawaii Saldus Katė Kavos Puodelio Pusryčiai Pieno, Puodeliai Vandens

Panašūs produktai