360 Laipsnių kampu Pjovimo Galvutės Sukimasis Elektrinės skardos Nibbler Cutter w/Veržliarakčio Buitinių Metalo, Lengvai Tvarkyti Dalys


Nauja prekė

€3.60

€5.15

-30%



Žymos: Metaliniai Žirkliniai, metalo nibbler, bimetalinė heatbreak, lapų pjaustymo mašina, pjaustymo lenta lapas, bosch metalo pjoviklis, pjovimo peilis, 50ml švirkštų, cutter putų, kilimų peilis.

Dukart Vadovavo Lakštinio Metalo Pjovimo Staklės, Pjūklas Elektrinis Įrankis Cutter Išsaugoti Pastangų Nibbler Skylių Žirklės Geležies Lapas w/Veržliaraktis

Specifikacija:

Medžiaga: Metalas

Dydis: 180*76*50mm / 7.1*3.0*2.0 į

Spalva: Sidabrinė, Raudona, Oranžinė

Techniniai parametrai:

1. Yra du sukdami galvų pjaustymo.

2. Pjovimo galvutė gali būti išdėstyti 360 laipsnių kampu bet kuria kryptimi.

3. Neprivaloma 8mm elektros arba pneumatinis grąžtas, sukimosi greitis 1500-3000 jav APS. / min.

4. Minimalus pjovimo spindulys: 12mm

5. Leidžiama pjovimo storis: įprasta ketaus plokštė: 1.8 mm, nerūdijančio plieno plokštė: 1.2 mm, vario ir aliuminio plokštės: 2mm, plastiko, faneros automobilis: 2mm.

Skardos skylę atidarytuvas Instrukcijos:

1. Naudojant skardos skylę atidarytuvas, pirma įdėkite priekis elektros, gręžimo ir frezavimo į apskritą skylę skylę atidarytuvas, kad pjovimo prisijungti su elektriniu gręžtuvu ir užrakinti jį tvirtai, ir prisukite varžtus tris filialus ir cilindro galva ant lentynos išvengti lentynos, skylė atidarytuvas stumdomas; Įdėkite valdovas lazdele į mažas kvadratas skylę lentyna su padėties nustatymo adata iš kairės į dešinę.Galiausiai, pasak dydis lanko būti sumažinti, reguliuoti ir įsukite į viršų sandariai užsukamu nustatyti valdovas lazdele tvirtai, kad būtų užtikrintas tikslumas pjovimo apvalia skyle.

2. Kai pjovimo standartas apvalaus kampo, turėtų naudoti plonos plokštės angą atidarytuvas, siekiant užtikrinti, kad apskritimo lanko supjaustyti paviršius yra lygus ir gražus, bet taip pat turėtų būti darbe gręžimo 3 mm padėties nustatymo skylę, gręžimo 12mm skylė, įrankis galvą į skylę viduje ir išorėje pjovimo ratas.

Naudojimas ir priežiūra:

1. Ašmenys dažnai degalinėse, ypač pjovimo aliuminio plokštės yra ypač svarbus.

2. Pirmiausia atidarykite elektriniai gręžimo, tada nukopijuokite ir tada išeiti ir uždaryti elektrinis grąžtas.

3. Pjovimo metu, pjūvis peilis juosta turi būti statmena ruošinio būti sumažinti, užkirsti kelią sunku ir skaldytų pjovimo galvos.

4. Pakeitimo peilis juosta: atidarykite dangtelį, išimti anti-atsipalaidavimas riešutų, atlaisvinkite nustatymo varžtas, ištraukti peilį, baras su replės, iš naujo įdiegti peilis juosta ir priveržkite varžtą.

5. Pakeisti peilį blokas: pasukite dangtelį prieš laikrodžio rodyklę ir ją pakeis naujas peilis blokas.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Skarda Cutter

1 X Raktas

Pjovimo Įrankis Nibbler Cutter
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Modelio Numeris skardos pjovimo
Skylių Žirklės dėl Geležies Lapas

Parašyti atsiliepimą

360 Laipsnių kampu Pjovimo Galvutės Sukimasis Elektrinės skardos Nibbler Cutter w/Veržliarakčio Buitinių Metalo, Lengvai Tvarkyti Dalys

360 Laipsnių kampu Pjovimo Galvutės Sukimasis Elektrinės skardos Nibbler Cutter w/Veržliarakčio Buitinių Metalo, Lengvai Tvarkyti Dalys

Panašūs produktai