Tuya Zigbee GU10 Dėmesio WiFi Smart Šviesos diodų (LED) Lemputė Balta Šilta Pritemdomi Laikmatis, Funkcija Magic Lemputė Dirbti su Alexa/ "Google" pradinis


Nauja prekė

€10.56

€17.60

-40%



Žymos: alexa kontrolės variklis, switchbot užuolaidų robotas, smart tuya, tuya zigbee, sonoff wifi, tuya pritemdomi lemputė, lemputė zigbee, gu10 led, lemputė gu10 wifi, GU10.

Aprašymas:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės!

Mūsų "smart led lemputės yra suderinama su Alexa Echo / "Google" pradinis per SmartThings koncentratoriaus arba Tuya Zigbee centru. - Darbas su Tuya App / SmartThings App control.

"PASIDARYK pats" Spalva: Balta šviesa šilta šviesa, šviesos ir tamsos, koregavimas, 16 mln. spalvų RGBCW full reguliuojamas,lengvai keisti pagal savo nuotaiką.Pakeisti kambarį į šokių grindų ,arba sukurti jaukioje ir ramioje aplinkoje.Pavyzdžiui, gyvenamasis kambarys, virtuvės, miegamojo ir t.t.

Laikmatis/Tvarkaraštis:Nustatyti savo žibintai įjungti / išjungti tam tikru laiku.Pavyzdžiui, galite nustatyti ciklo trukmę (24 val.).Tada šviesa būtų įjungti ir išjungti automatiškai, kiekvieną dieną.

Muzikos Sinchronizavimo.Ryškumas šviesos galima keisti ritmą, savo mėgstamos muzikos, sukurti atsipalaiduoti ir ramioje aplinkoje.Grupė funkcija.Kontrolės visas šviesas, tuo pačiu metu kurti grupes ir įtraukti savo šviesos į savo grupę.

16million spalvas galite pasirinkti ir padaryti savo spalvingą gyvenimą

Ryškumas šviesos gali būti pakeista sinchroniškai su ritmu savo mėgstamą muzika.kurti jaukioje ir ramioje aplinkoje

Techniniai duomenys:

Bazė: GU10

Įėjimo įtampa: AC85-265V

IP: 20

Galia: 5W

Liumenų: 400-460LM

Pakuotė:

1*Gu10 Smart LED Lemputės

1*Instrukcija

Pastabos:

Šis produktas turi būti naudojamas su vartai

Galios Tolerancija 1%
Proga gyvenamasis kambarys
Prekės Pavadinimas oobest
Įtampa AC85-265V
Yra Protingas Prietaisas Taip
Elemento Tipas LED Lemputės
Šviesos Srautas 250 - 499 Liumenų
Pagrindo Tipas G10
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo BMK, CE

Parašyti atsiliepimą

Tuya Zigbee GU10 Dėmesio WiFi Smart Šviesos diodų (LED) Lemputė Balta Šilta Pritemdomi Laikmatis, Funkcija Magic Lemputė Dirbti su Alexa/

Tuya Zigbee GU10 Dėmesio WiFi Smart Šviesos diodų (LED) Lemputė Balta Šilta Pritemdomi Laikmatis, Funkcija Magic Lemputė Dirbti su Alexa/ "Google" pradinis

Panašūs produktai