1000ML Skaidrus Plastikinis Matinis Vandens Puodelį Lauko Kelionių Nešiojamų Sandarus Drinkware Vaisių Sulčių, Vandens Sportas, Kempingas Butelis


Nauja prekė

€6.53

€13.89

-52%



Žymos: sportas, sporto įranga, hydro kolbą dangtis, kelionės krepšys, 600 ml, 1000 ml butelis, aiškios formos butelis, 1000ML, ho vandens sporto įranga, varpos formos buteliuke, hydro kolbą nerūdijančio plieno, 600ml vandens butelis.

Specifikacija:

Medžiaga: tritan

Talpa: 1000 ML

Kategorijos: sporto, vandens taurė

raštas: plain

Struktūra: vieno sluoksnio

Pareigos: aukštas atsparumas temperatūrai

Taikoma objektas: bendrojo

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

Ypatybė:

1.Flip dangtelis yra įmontuotas saugos užrakto funkciją, galite apsaugoti nuo dulkių ir nuotėkio.Jis gali būti atidarytas spustelėdami mygtuką viena ranka.Nuimamas šiaudų leidžia jums mėgautis nepralaidžiose sips arba greitas vandens srautas.Ji yra įrengta su nešiojamasis dirželis ir kilpinė rankena, kurią patogu laikyti ir papildyti kai vyksta.Ji labai tinka sporto, mankštos, Biuro ir jokių lauko pramogas.

2.Vandens butelis yra pagamintas iš aplinkai nekenksmingų maisto klasės, tritan medžiagos, sudėtyje nėra bisfenolio A, yra ne toksiškas, neturi savitą kvapą, yra daugkartinio naudojimo, patvari, nepralaidi vandeniui, saugus ir sveikas naudoti.

3.Yra unikalus įkvepiantį citatos ir laiko žymas ant vandens butelį, kuris labai tinka matuoti savo kasdienį vandens vartojimą, norėčiau jums priminti, sustabdyti hidratuotas per dieną, su matavimo skalė, padės jums lengvai ir aiškiai patikrinti faktinį vandens suvartojimą, atidaryti savo burną, Jį lengva pripildyti ledo kubelių ir nuplauti.

4.Didelė talpa 1L užtikrina, kad jums patiks pilnas vandens butelis be pildymas jis dažnai ir plačiai nagų dizainas yra lengva valyti, tiesiog nuplaukite jį su soda ir actu.

5.Šio restorano vandens butelis yra įvairių spalvų ir unikalią išvaizdą.Tai geriausia dovana sau, draugams ir šeimos nariams, padedant jiems išlaikyti drėgmę ir sveikatos.

Paketą, Įskaitant:

1 x puodelio Vandens

Butelis Burną /
Verdančio Vandens Taikoma
Kilmės KN(Kilmės)
Lauko Veikla Stovyklos
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Medžiaga Plastikiniai
Drinkware Tipas Vandens Butelių
Plastiko Tipas Tritan
Sertifikavimo CE / ES, CIQ
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Stilius Klasikinis
Modelio Numeris 200005754
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Formos Su Virve
Šilumos Izoliacines Charakteristikas Nėra
Antikorozinė Danga Įrengtas

Parašyti atsiliepimą

1000ML Skaidrus Plastikinis Matinis Vandens Puodelį Lauko Kelionių Nešiojamų Sandarus Drinkware Vaisių Sulčių, Vandens Sportas, Kempingas Butelis

1000ML Skaidrus Plastikinis Matinis Vandens Puodelį Lauko Kelionių Nešiojamų Sandarus Drinkware Vaisių Sulčių, Vandens Sportas, Kempingas Butelis

Panašūs produktai