2021 INEOS Dviračių, Batų Padengti Žiemos Vilnos Vyrų MTB Dviratį Batai Padengti Aukštos Kokybės Dviračių Kaliošai MTB Cubre Ciclismo


Nauja prekė

€7.48

€12.46

-39%



Žymos: padengti batų, batai padengti kostiumas, čiuožimo batai padengti, atsparus vandeniui, dviračių batai padengti, dviračių apima lietus, padengti kelių dviračių sporto batelius, kelių dviračių batų, spexcel, draudimo kelių dviračių sporto batelius, prabangūs bateliai padengti.

Pristatymas

1. Prašome suprasti, ar dydžio elementai yra tinkamas jums pirkti, kad nebūtų sukelti nereikalingą nesusipratimas, gavus prekes.

2. Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Mes garantuojame stiliumi yra tokia pati, kaip Parodyta nuotraukose, bet ne pačią veikimą įvairiomis įstaigomis, kaip ant modelio.Ačiū!

3. Palyginti išsamiai dydžių su tavo,prašome leisti 1-2cm skiriasi dėl vadovo matavimo, ačiū!

Mes esame įsipareigoję savo 100% klientų pasitenkinimo.

1. Jokių problemų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus adresu pirmą kartą prieš ATVIRĄ ATVEJU / palikti Neutralią / Neigiamą Grįžtamąjį ryšį su mažiau kaip 4 žvaigždučių reitingą, mes visada stengiamės ją išspręsti už jus!

2. Mes tikimės, atvykimo jūsų prekė laiku, bet kadangi tai yra tarptautinė pristatymas, laivybos laikas labai priklauso nuo kurjerių bendrovių ir visiškai iš mūsų kontrolės.Jei yra kokių nors problemų, kylančių iš šios siuntos, nedvejodami kreipkitės į mus.Kadangi siekiame teikti savitarpio ir teigiami sandoriai

3. Internete sekimo sistema paprastai atnaujinamas 1-3 darbo dienas (neįtraukiama šeštadienį ir švenčių dienomis), gavusi mokėjimo.Retų daiktų ir dideliems užsakymams gali užtrukti šiek tiek ilgiau.

Atsiliepimai :

Po to, kai jūs recived prekes , Pls mums duoti Teigiamų Atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų kokybės.Pls taip pat savo ūgį , svorį , krūtinės , mūsų referecne.Kad Jūs Galite Padėti Kitiems Klientams Pasirinkti Tinkamą Dydį.

Jei Bet Kuris Neatitinka Arba Piktas , Prašome Susisiekti Su Mumis Prieš Paliekant Atsiliepimus , Mes Stengiamės Išspręsti Šią Problemą, Kol Jūs Patenkinti.

dydis S M L XL XXL
Lytis VYRAI, Moterų Dviračių kojų movos
Tipas Dviračių kojos dangtis
Funkcija apsaugos nuo saulės, Kvėpuojantis, Labai elastinga, Prakaitas-wicking, Sklandžiai, Oda-v
Kilmės KN(Kilmės)
Sportas Tipas Dviračių sportas, Žygiai, Kempingas, žvejyba, Motocycle, Veikia, Kojų Šildytuvus
Prekės Pavadinimas swordbik
Ilgis(cm) Pilnas
Patarimai Šis produktas yra pora į vieną užsakymą.
Medžiaga Poliesteris
Pavadinimas Lycra Kojų Šildytuvus
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį

Parašyti atsiliepimą

2021 INEOS Dviračių, Batų Padengti Žiemos Vilnos Vyrų MTB Dviratį Batai Padengti Aukštos Kokybės Dviračių Kaliošai MTB Cubre Ciclismo

2021 INEOS Dviračių, Batų Padengti Žiemos Vilnos Vyrų MTB Dviratį Batai Padengti Aukštos Kokybės Dviračių Kaliošai MTB Cubre Ciclismo

Panašūs produktai