Diamond Tapybos kalnų krištolas Tapybos Rūšies Gydytojas Guard Kryželiu kalnų krištolas Mozaikos Riebalų Slaugytoja Moteris 5D Diamond Siuvinėjimo Rinkinys


Nauja prekė

€1.68

€3.28

-48%



Žymos: Džiaugsmo Sekmadienis, diamont tapybos rinkinio religiosa, kojos shaper, eevee diamond dažymo rinkinys, diamond dažai, diamond tapybos lady skrybėlę, riebalų ponios diamond tapyba, 5d "pasidaryk pats" diamond tapybos jav, palaidinė riebalų moterims, bžūp slaugytoja.

sveiki atvykę į mūsų parduotuvę !!!!!!

Laimingas pirkinių

Dėmesio, gerbiamieji!Mes parduodamas deimantai

Tapyba yra pusiau gatavų ir neįeina į kadrą.Jūs gausite įrankių rinkinys, kai jūs perkate deimantų tapyba.

Visi matmenys yra išmatuotas rankiniu būdu, todėl prašome, kad atstumas 1-3 cm

Pritaikymas: Pritaikymas yra palaikomi.Jei jums reikia pritaikymas, galite kreiptis į klientų aptarnavimo centrą ir pateikia nuotraukas ir dydžių.

Į paketą įeina:

1 X Diamond Drobė

1set X diamond dažymo priemonės (pieštukas, dėklas, klijai, kalnų krištolas)

Pirkimo patarimai:

Produkto Pavadinimas: Diamond Tapyba

Įklijavimo sritis: iš Dalies įdėjimą diamond mosai

Diamond tipas: apvalus ir kvadratinis

"PASIDARYK pats" diamond tapybos veiksmus:

1. Atidaryti langelį ir patikrinkite, ar komplektas yra pilnas.

2. Pagal spalvos kodą, pasirinkite spalvą spaudos plokštės; jei tos pačios spalvos yra įterptas, tuo pačiu metu, greitis gali būti padidintas.

3. Rasti simbolis, nuotraukos ir pradėti klijuoti, kol ji bus baigta.

4. Po apdaila, įdėti keletą knygų apie tai, kad jis stipresnis.

5. Sveikiname, galite papuošti ir atnaujinti savo namų dabar!

Pastabos:

1. Tai yra "PASIDARYK pats" diamond tapyba.Tai dar nebaigtas, ką jums reikia padaryti tai patys.Ir mes ne pateikti sistema.

2. Dėl skirtingų monitorių ir apšvietimo efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

3. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Garantinis aptarnavimas

1. Apie klientas serviceDear pirkėjas, jeigu jūs turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Jei nesate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ir tada mes padarysime viską, kad išspręsti problemą ir, kad esate patenkintas.

2. Dėl spalvų skirtumas ir dydžio pjaustymas, gamyba, spalva skirtumas atsiranda dėl tokių veiksnių, kaip stebėti, oro, šviesos ir kt.Spalva nuotraukas iš skirtingų monitorių bus skirtingi, tačiau tai neturės įtakos išvaizdą nuotrauką.Prašome suprasti šią nuotrauką.

3. Apie Deimantų Papildomos ServicesWe turi 20-30% daugiau deimantų kiekvienos pakuotės.Mes turime geros kokybės kontrolė.Jei pastebite, kad nėra pakankamai deimantai, mes atsiųsime jums pirmąją siuntą nemokamai.Bet vėliau transportavimo, jūs turite mokėti už transportavimą.

Sveikiname jus kitą kartą

Forma Trimatis
Stilius Europa
Rombo Formos Aikštė
Kilmės KN(Kilmės)
Naudoti Paveikslai
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Spalvų skaičius 1-30
Medžiaga Derva
Išorinės Pakuotės POPIERINIS MAIŠELIS
Rinkinys Tipas Taip
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rėmas No
Įklijavimo Srityje Pilnas
Tipas Didmeninės No

Parašyti atsiliepimą

Diamond Tapybos kalnų krištolas Tapybos Rūšies Gydytojas Guard Kryželiu kalnų krištolas Mozaikos Riebalų Slaugytoja Moteris 5D Diamond Siuvinėjimo Rinkinys

Diamond Tapybos kalnų krištolas Tapybos Rūšies Gydytojas Guard Kryželiu kalnų krištolas Mozaikos Riebalų Slaugytoja Moteris 5D Diamond Siuvinėjimo Rinkinys

Panašūs produktai