Granulių Kryželiu Antspaudu Amatų Rankdarbiams "PASIDARYK pats" Animaciją Kačių Keychain Rinkinio, Raktų Žiedas Rinkinys Vaikams Dovanų 2021 Naujas


Nauja prekė

€0.52

€1.03

-49%



Žymos: kryželiu fėja, keychain asmuo, japonija keychain, keychain camera roll, danganronpa pajama, pultelio foto, antspaudas stamp, kotoko utsugi, aišku, antspaudas, antspaudą užrašų knygelė.

Antspaudu "PASIDARYK pats" Animaciją Kačių Rankų darbo Amatų Granulių Kryželiu Keychain Spausdinti Siuvinėjimas Rankdarbiams Žiedas raktams Rinkinys Dovanų Kuprinė Pakabukas

Ypatybė:

1. Vadovas, grafikos, sudarytas iš įvairių skaičių ir simbolių, pasakys, kur nubrėžti tinklelis ir kokios spalvos karoliukai turėtų būti naudojamas.Viskas, ką jums reikia padaryti, tai atlikite simboliai ant popieriaus.Sužinokite, kaip pradėti.

2. Naudojamos granulės yra spalvingas ir patvarus, todėl jūsų granulių siuvinėjimas ryškus ir ilgalaikis.

3. Šios puošnios kryžiaus susiuvami kūrinys atneš jums malonaus laiko ir jausmas pasiekimas, kai užbaigti.Ji gali būti naudojama kaip dekoracija, arba kaip unikalus, prasmingas ir nepakeičiama dovana jūsų artimiesiems.

4. "PASIDARYK pats" tapyba, sumanus, tapybos ir dervos blizgučiai, dervos, blizgančiais apakinti, unikalus blizgesys, spindi šviesą, yra labiausiai populiarus "PASIDARYK pats", papuošalais, šiuo metu.

Specifikacija:

Prekė: Granulių Siuvinėjimas Keychain

Medžiaga: Keychain + karoliukai

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Briaunos tipas: Pilną granulių

Kategorija: Priedai Veltiniams, Vilna

Tinka minios: Bendra

Proga: Tinka dovanos, šalis šaltiniai, vestuvės/travel/street priedai

Tipas: SMX-071, SMX-070

Instrukcija:

1. Imti medžiagos ir parengti, patikrinti, siuvinėti audiniai, pasirinkti spalvą pagal jūsų asmeninius pageidavimus, pradėti siuvinėjimas, iš mažiau ar labiau iš daugiau su mažiau.

(Kiekvienas tinklelis nešioja 1 granulių, granulių siuvinėjimas turi tik pusę adata, ir išlaikyti kryptimi granulių nuosekliai -Visi į kairę (arba į dešinę)

Po siuvinėjimas, modelis, palikti 1-2 daugiau kvadratų ant krašto nukirto perteklius dalis, ir tada dygsnio 2 gabalus kartu granulių kraštas su 1 krypties žvejybos siūlai, vienas tinklelis ir vienas dygsnis;

2. Daiktai, lėlės, medvilnė į jį (pagal savo jausmas);

3. Nustatyti raktų žiedas, kai jis yra įsiūtas į centrą arba kur jums patinka (už metodas, prašome kreiptis į QR kodą žemiau);

4. Pagaliau siūti, todėl, kad gražus darbas yra baigtas, tai yra geras pasirinkimas, pakabinti jį į automobilį, kambario ar duoti draugui.

Granulių siuvinėjimas metodas:

Šis granulių siuvinėjimas yra mažas tinklelio 2 sruogų, pusė siuvinėjimo adata, kiekviena tinklelis tiesiogiai nešioja granulių, sriegis eina nuo viršutinio kairiojo kampo, styginių karoliukais, ir eina žemyn, apatiniame dešiniajame kampe, tada dėvėti antrąjį granulių pat dalis pagal minėtą metodą.

(Pastaba: pokrypio kryptis visų granulės turi būti tos pačios.)

Patarimas:

Siuvimo žvejybos liniją su 1 krypties, granulių sriegių sriegimo ir 1 kryptis pusę siuvinėjimo.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-3mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Pildymo Medvilnės

1 X Spausdinti Išsiuvinėti Audiniai

1set X Aukštos kokybės Išsiuvinėti Sriegis

1set X Išsiuvinėti Adata

1set X Pakankamai Karoliukai

1 X Raktų Žiedas

1 X Brėžinys

1. Paramos CSV/EXCEL " dropshipping.Mes siūlome nuolaidas didmeninius užsakymus, Jei jums reikia, prašome susisiekti su mumis.

2. Įvykdyti užsakymus kasdien.Mes galime naudoti Paypal mokėjimo.

3. Nereikia būti jokios sąskaitos-faktūros, QR kodus, promition knyga apie sklypą.

4. Mes jums tvarkyti savo užsakymus per 2-5 darbo dienas ir rankena tūkstančius užsakymų kiekvieną dieną.

5. Mes turime pakankamai atsargų, kad mūsų produktų.

6. Bet kokių klausimų, nedvejodami leiskite mums žinoti.

[RelatedpruductTemplate] [/RelatedpruductTemplate]

Tipas Didmeninės No
Stilius Japonų ir korėjiečių kalbomis
Rinkinys Tipas Taip
Drobė Pakavimo Metodas Valcavimo Iki
Medžiaga Plastikiniai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Rėmas No
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Granulių Kryželiu Antspaudu Amatų Rankdarbiams

Granulių Kryželiu Antspaudu Amatų Rankdarbiams "PASIDARYK pats" Animaciją Kačių Keychain Rinkinio, Raktų Žiedas Rinkinys Vaikams Dovanų 2021 Naujas

Panašūs produktai