Papuošalai, Žiedas, Auskarai, Apyrankės Apsaugos Atveju Membrana Rėmo Karoliai Ekranas Turėtojas Akmenys Monetos Plūduriuojantis Stovėti Lauke


Nauja prekė

€0.95

€1.40

-32%



Žymos: padengti huawei p10, atveju iphon x, filtras, filtras cto, bosas, filtras ro, 360 atveju, atveju vivo y15, atveju mickey mouse, ro.

Savybės:

100% brand new ir aukštos kokybės

Apsauga nuo dulkių IR UŽDARŲJŲ: Tai anti-dulkių papuošalų laikiklis gali būti sandariai uždarytos, siekiant išvengti įbrėžimų, kurį sukelia atidaryti saugojimo papuošalai, kurie taip pat yra dulkių kontrolės, siekiant užkirsti kelią papuošalai iš yra oksiduotas dėl tiesioginio kontakto su oro ir dulkių.PE plėvelės langelį gali apsaugoti ekranas daiktus nuo dulkių, išlaikyti juos, visiškai naujas.

ANTI-OKSIDACIJOS, ANTIKNOCK IR ANTI-STATIC: Šis stilingas ir praktiškas papuošalai konteinerių gali būti sandariai uždarytos, siekiant išvengti įbrėžimų, kurį sukelia saugoti papuošalai atidaryti, ir tai yra apsauga nuo dulkių, siekiant užkirsti kelią papuošalai iš yra oksiduotas dėl tiesioginio kontakto su oro ir dulkių.Tiesioginio atviro, lengva naudoti.

PATVARI MEDŽIAGA: Šio papuošalo savininkas naudoja aukštos kokybės PE elastinga plėvelė, kurios savybės geros elastingumą, aukštą skaidrumo, nedūžtančios ir gera atkūrimo.PE plėvelė bus deformuotas po naudojant, bet jis gali būti grąžintas į pradinę būseną su karšto oro pūstuvas.

KELIS BŪDUS, kaip NAUDOTI: Ši papuošalų dėžutė yra ideali vėrinį, apyrankę, žiedą, ekrano, atveju, ji taip pat gali būti naudojamas kaip iššūkis monetos ekranas, monetų vitrinos.Puikus medallion, monetos, iššūkis monetos, kazino chip, papuošalai, pin, taktinis pleistras ir kitų ekranas.

ERDVĖS TAUPYMO: Tai mados ir funkcinių papuošalų organizatorius padės jums sumažinti stalviršio netvarką ir leidžia jums laikyti jūsų papuošalus pasiekiamas tada, kai jums jų reikia.

Komplektą Sudaro:

1 x Stendas Apvalaus Pagrindo A/

1 x Stendas Apvalaus Pagrindo B/

1 x Stendas Apvalaus Pagrindo C/

1 x Stendas Apvalaus Pagrindo D/

1 x Stendas Priešininko Bazę, E/

1 x Stendas Priešininko Bazę F

Techniniai duomenys:

Spalva:Juoda

Medžiaga: Plastikas

Aukštis:10cm/3.94 visų/

12cm/4.72 visų/

15cm/5.91 į

(Daugiau išsamios,prašome žr. nuotrauką.)

Kiekis:1pc

pastaba:

Prašome leisti 0-1cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

Prekės Pavadinimas JAVRICK
Modelio Numeris papuošalai stendas
Elemento Tipas Papuošalų Pakavimo Ir Vaizdinės Reklamos
Papuošalų Pakavimo & Ekrano Tipas Atvejais, Ir Ekranai
Kilmės KN(Kilmės)
Produkto Savybės Medal Packaging Box
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Papuošalai, Žiedas, Auskarai, Apyrankės Apsaugos Atveju Membrana Rėmo Karoliai Ekranas Turėtojas Akmenys Monetos Plūduriuojantis Stovėti Lauke

Papuošalai, Žiedas, Auskarai, Apyrankės Apsaugos Atveju Membrana Rėmo Karoliai Ekranas Turėtojas Akmenys Monetos Plūduriuojantis Stovėti Lauke

Panašūs produktai