USB KONCENTRATORIŲ, V2.1 Extender " Valdybos + Mister SDRAM + Mister-RTC + FPGA IO Lenta su Aušinimo Ventiliatorius Nustatyti Terasic DE10-Nano


Nauja prekė

€47.25

€92.63

-48%



Žymos: DDR3 SDRAM, altera fpga, fpga board cyclone, fpga, BitFunx, altera, fpga hdmi, gaidys prezervatyvas, veido ponas, zynq.

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Atidaryti Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; aukštis: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; spalva: #474747; font-size: 22px; font-family: 宋体; } #produktą-desc { width: 100%; aukštis: 209px; } #aprašymas { width: 100%; aukštis: 50%; } #detaliau { width: 100%; aukštis: 50%; } .ui-box-pavadinimas { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; tekstas-inkaras: paveldėti; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-box-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; }

USB KONCENTRATORIŲ, V2.1 Extender " Valdybos + Mister SDRAM + Mister-RTC + FPGA IO Lenta su Aušinimo Ventiliatorius Nustatyti Terasic DE10-Nano

Aprašymas:Ponas-USB Šakotuvą Valdyba: Tai neprivaloma add-on USB Centru, patogus USB įrenginių jungtys.Su šia lenta Ponas turi papildomą septynių USB prievadai, kad patogiai priglustų prie kojos pagal galiojančius važiuoklės.USB Tiltas, sklandžiai jungiasi prie DE10-Nano SoC valdyba, be jokių papildomų laidų.

Ponas IO Valdyba: MiSTer IO Valdyba yra neprivaloma plėtra, kad žvakės ant Terasic DE10-Nano SoC.Ji priduria, šių funkcijų Ponas Platforma:VGA Jungtį.Patikrinkite, Analoginis vaizdo išėjimas suderinamumo.3.5 mm Garso Lizdą su TOSLink.3 Mygtukai.3 Statusą Led.Antrinės SD kortelę (kai šerdis).VENTILIATORIUS aušinimo FPGA.Išplėtimo jungtis (forma USB 3.0 jungtis, bet tai nėra USB!)

Papildomos jungtys, integruoti MiSTer į atvejais.Mister-SDRAM V2.2 lenta: Tai Extra Slim (XS) v2.2 board 32MB iš SDR SDRAM atminties šerdis reikalingas didelis (Didesnis nei 512KB) atminties.Nors DE10-Nano buvo pastatytas DDR3 RAM, tai yra didelis latency ir netinka laikus, kurių reikalaujama iš retro EDO DRAM.Taigi, jei pagrindinė reikalauja tikslios atminties laikus, tada borto DDR3 negali būti naudojamas.

Visi mūsų Extra Slim (XS) SDRAM lentos buvo tikrinamos mikroskopu užtikrinti, nr. lydmetalis tiltai yra pateikti, tada kiekviena lenta yra išbandyta 150Mhz bent pusvalandį.Kiekvienas iš mano lentų naudoja aukštesnės kokybės Winbond žetonų, aukštos kokybės KEMET firminių kondensatoriai, naudojami kiekviename laive.

Galite būti tikri, žinant, kiekvienas Papildomas Slim (XS) v2.2 SDRAM valdyba buvo išbandytas per pusvalandį ne 150MHz naudojant SDRAM Valdybos Bandymų Paslaugų Branduolys .Mes taip pat išbandyti kiekvienas su daug konsolės šerdys, žaidimų, užtikrinti, kad nebūtų problemų yra.

Savybės:

1. Prieš srovę "micro-USB" prievadas

2. 7 USB jungtys.

3. 5V DC jungtis.

4. Remiantis FE2.1 lustas

Ypatybė:

1. Tinka Terasic DE10-Nano FPGA Valdyba

2.128 MB SDRAM Talpa

3. 100% Neo Geo ROM Bibliotekos Žaisti

4. Aljansas Atminties AS4C32M16SB-7TIN Žetonų

5. Ponas IO Valdybos Suderinama

6. Visiškai Surinkti & Išbandyti

Spalva:Mėlyna

Medžiaga:PCB

Dydis:15.5x6x10.5cm

Pakuotės Turinys:

1 x Mister-FPGA - IO Valdyba

1 Mister x-USB-HUB Valdyba

1 x Mister-SDRAM Valdyba

1 x Mister-RTC

1 x Adapteris Valdyba

1 x 1 į 2 Laidas

4 x Varžtas

1 x Aušinimo Ventiliatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mezgimojoga.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Atkreipkite dėmesį, kad mes ne atsakingų už muitų.Prašome muitinio įforminimo patys.

4.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mezgimojoga.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

dydis 15.5x6x10.5cm
Sertifikavimo Nėra
Demo Valdybos Tipas fpga
Spalva Mėlyna
Prekės Pavadinimas jakcom
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga PCB
DISKO Talpa Nėra

Parašyti atsiliepimą

USB KONCENTRATORIŲ, V2.1 Extender

USB KONCENTRATORIŲ, V2.1 Extender " Valdybos + Mister SDRAM + Mister-RTC + FPGA IO Lenta su Aušinimo Ventiliatorius Nustatyti Terasic DE10-Nano

Panašūs produktai