Naminių Kačių Saugos Grynasis Anti-rudenį Apsaugos Užskaitos Tvora, už Balkono Langą Laiptai


Nauja prekė

€10.23

€19.67

-47%



Žymos: vielos tinklo tvoros, skaistalai, korėjiečių, novatec, katė ju, metalo katės balkonas, katė žaislas, katė atstumti, stabdžių katė sodas, miršta tvora, katė kopėčių.

Savybės:

[KAČIŲ SAEFTY APSAUGA] - Veiksmingai apsaugo jūsų katė nuo jų nukristi iš balkono ar lango, pasirūpinkite, kad jūsų katė saugus, kai miega arba žaidžia prie lango ar smagiai dėl aukštos vietos.Ir jūs galite vėdinti paprastai nereikia išlaikyti akis ant jūsų katė visą laiką.

[ANTI-RUDENĮ APSAUGOS GRYNASIS] - grynasis taip pat gali užkirsti kelią batai, vaikų žaislai ir kiti daiktai krenta iš langus, balkonų ir laiptų baluster, teikia saugos apsaugoti praeivių nuo atsitiktinės žalos.

[PATVARI MEDŽIAGA] - Pagaminti iš aukščiausios kokybės poliesterio medžiagos, minkšta, tvirta, kieta, plyšimui atsparus, atsparus oro ir bite-įrodymas, ilgai vartojant, nėra lengva pažeisti ir suteikti jūsų katė geriausia apsauga.

[DVIEJŲ DYDŽIŲ NEPRIVALOMA] - 1.5x2m ir 1.5x3m neprivaloma.Virvė yra 6 mm storio ir kiekvieną skylę priemonių 5cmx5cm.Pasirinkite poziciją, kuri turi būti saugoma ir pritvirtinkite šį apsauginį tinklą.Tinka bet kokio lango, balkonas, terasa, laiptai ir kt.

Specifikacija:

Medžiaga: Poliesteris

Spalva: Balta

Virvės Storis: 6mm

Akių Skylės Dydis: 5x5cm

Gaminio Dydis: 1.5x2m, 1.5x3m (Pasirinktinai)

Pastaba:

Prašome leisti 1-3cm (0.4-1.18") skirtumas dėl vadovo matavimo ir šiek tiek spalvų variacijos, dėl skirtingų ekrano nustatymas.

Dėkojame už jūsų supratimą, nice day!

Pakavimo sąrašas

Komplektą Sudaro:

1 x Katė Saugos Grynasis

Medžiaga Nerūdijančio Plieno
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas TINGHAO

Parašyti atsiliepimą

Naminių Kačių Saugos Grynasis Anti-rudenį Apsaugos Užskaitos Tvora, už Balkono Langą Laiptai

Naminių Kačių Saugos Grynasis Anti-rudenį Apsaugos Užskaitos Tvora, už Balkono Langą Laiptai

Panašūs produktai