Žiūrėti Casefor -Moto 360 3rd Gen Žiūrėti Atvejis su Ultra Plonas TPU Sidabrą, Rėmas


Nauja prekė

€0.54

€0.66

-18%



Žymos: kroviklis žiūrėti, 18mm gumos dirželis, motorola žiūrėti, "Motorola", lenovo žiūrėti, mini moto, 22mm dirželis žiūrėti, "motorola" smart žiūrėti, 360 žiūrėti, moto.

N1HC Žiūrėti Casefor -Moto 360 3rd Gen Žiūrėti Atvejis su Ultra Plonas TPU Sidabrą, Rėmas

OOTDTY

Funkcijos: Suderinama: Šio draudimo Atveju yra suderinama su -Motorola Moto 360 3rd Gen Smart Žiūrėti .Veiksmingai apsaugoti savo žiūrėti nuo smūgių ir įbrėžimų.

Aukščiausios kokybės Medžiagos: Pakeisti bamperis atveju iš flexiable TPU medžiagos , lengvi ir nėra dirginimą odos, kad jūsų žiūrėti daugiau elegantiškas ir stilingas.Ekrano dangtelis yra super aišku.

Pilna Apsauga: ekrano padengti atveju yra sukurta siekiant pasiūlyti išorės paviršiaus, apsaugos jūsų -Motorola Moto 360 3rd Gen Smart Žiūrėti.Ji saugo stebėti ekraną ir kreivų briaunų su pilna apsauga nuo netikėtų nulio, sugriauti, susidūrimo ,kritimo ar kitų atsitiktinių nuostolių atlyginimo.

Jautri Liesti: Su Ultra-plonas ir tikslios išpjovos ,tai daro vientisą rungtynės su savo žiūrėti ,teikti Jautrus Ekranas Touch Mygtukai ir Prieinamumą.

Lengva Įdiegti: Super lengva įdiegti ir jums nereikia nusimauti žiūrėti juosta.Taip pat nereikia imtis išjungti laikrodžių atveju, prieš įkraudami savo laikrodį.

Patarimai: Jei jums rasti moists ar vandens lašų, po ekraną, dangtelį po maudymosi ar suprakaitavęs lauko veikla.Tiesiog paimkite jį ,nuvalykite jį švariu ir sausu skudurėliu ar audinius.Ir jis atsistatys į normalią būseną.

Specifikacija: Medžiaga:TPU

Suderinami Modeliai:už -Motorola Moto 360 3rd Gen Smart Žiūrėti

Spalvos: Skaidri/Juoda/Auksinė/Rožinė/Rosegold/Sidabrinė

Dydis: Apytiksl. 7x5cm /2.76x1.97 cm

Svoris: Apytiksl. 20g / 0.7 uncijų

Komplektą Sudaro: 1 Vnt Žiūrėti Padengti Atveju

pastaba: 1.Prašome leisti +/- 0-1g , +/- 1- 3cm paklaida dėl rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums užsisakyti.

2.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

3.Bet Protingas Žiūrėti ar Grupė nėra įtrauktas.

Prekės Pavadinimas DNVYUAX
Taikymo Amžiaus Grupėje Suaugusiųjų
Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Atvejais

Parašyti atsiliepimą

Žiūrėti Casefor -Moto 360 3rd Gen Žiūrėti Atvejis su Ultra Plonas TPU Sidabrą, Rėmas

Žiūrėti Casefor -Moto 360 3rd Gen Žiūrėti Atvejis su Ultra Plonas TPU Sidabrą, Rėmas

Panašūs produktai