AnyCast M12 Plius WiFi Imtuvas "Airplay" Ekranas Miracast HDMI suderinamus TV DLNA 1080P


Nauja prekė

€5.77

€8.36

-30%



Žymos: xr iphone atsparus smūgiams atveju.

AnyCast M12 Plius WiFi Imtuvas "Airplay" Ekranas Miracast HDMI suderinamus TV DLNA 1080P

Aprašymai:

AnyCast M12 Plius WiFi Ekranas Imtuvas yra Specialus Prietaisai projektas jūsų išmanieji Telefonai / Tablet PC į kitą, didelis ekranas įrenginių su HDMI sąsaja (pvz., HDTV, Stebėti & Projektorius ir kt.) per "WiFi" ryšys.Ir ji remia populiarus Ekrano Pasidalinti standartus, tokius kaip Miracast, DLNA ir "Airplay" gali padidinti savo HDTV / Projector / Monitorius su HDMI įėjimo lizdo.Be To, WiFi Ekranas Imtuvas turi daugiau funkcijų, tokių kaip vaizdo transliacijos, interneto naršymas, nuotraukų peržiūros programa, vaizdo ir daugiau, tiesiog mėgautis puikus multi-ekranas pasidalijimo.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Modelis: AnyCast M12 Plius

Maitinimo šaltinis: 5V / 1A

Sąsaja: 1 * HDMI 1.2; 1 * Micro-USB 2.0

Savybės:

JOKIŲ APP NĖRA VAIRUOTOJO REIKALAUJAMA-Tik 3 žingsniai mėgautis žiniasklaida didelis ekranas: Plug->Prisijungti->Veidrodžius.

Built-in Wi-Fi " modulis palaiko 2,4 GHz WiFi, remti Online & Vietinis turinio belaidžio ekranas: Video / Audio / Foto / Office file / Svetainėje.Taip pat gali būti naudojama Automobilių WiFi Ekranas ir puikus Kelionės Partneris, tiesiog prijunkite M2 Plius (powered by 5V/1A) Automobilių HDMI uosto, perduoti multimedijos turinį, Išmaniųjų Telefonų automobilio monitoriumi.Eismo spūsties metu, nebebus nuobodu.

Dauguma jūsų turinys (Video, Žaidimų, Audio, nuotraukų, Programų ir Failų) į savo Smart Phones / Tablet PC į kitą, didelis ekranas įrenginių su HDMI sąsaja (pvz., HDTV, Stebėti & Projektorius ir kt.) naudojant Miracast, DLNA ir "AirPlay" per WiFi ryšį.Puikiai mėgautis galutiniam didelis ekranas: Žiūrėti filmus, žaisti žaidimus, sudaryti savo išskirtiniu kino.Leidžia jums mėgautis įvairių garso ir vaizdo šventė!

HDMI uosto (HDMI1.2) remti 1080P vaizdo išvestis ir Aukštos kokybės Garso Efektas, rezultatas.

Palaiko E-mokymosi, verslo susitikimas: Wireless Display, iš pančių kabelis, susitikimas tapo protingas ir efektyvus.

Puikiai tinka Verslo ir Mokslo prezentacija (PowerPoint, Excel, Word, PDF ir Nuotraukas iš savo Išmaniojo telefono, Planšetinio KOMPIUTERIO į HDTV, Ekranas ir Projektorius su HDMI įvesties prievado).Kompaktiškas nešiojamas dizainas lengva vykdyti.AnyCast M2 Plius naudoja kompaktiškas nešiojamas dizainas lengva vykdyti.

WiFi: 2.4 GHz, Belaidis, WiFi (WiFi Modulis: 8188ETV).

Vidinis WiFi Antenos stabilios WiFi Signalas

Iki 1080p HDMI Išvestis. ((Maks.rezoliucija: ).

Paramos Video formatas AVI / DIVX / MKV / TS / DAT / MPG / MPRG / MOV / MP4 / RM / RMVB / WMV.

Parama Garso Formatas: MP1 / MP2 / MP3 / WMA / OGG / ADPCM-WAV / PCM WAV / AAC.

Paramos Foto Formatas: JPEG / BMP.

Balso Įrašas: MP3, WAV.

"Wi-fi" Belaidžio Ekrano Imtuvas naudoja Miracast standartinį Protokolą.Dėl "Netflix" ir "YouTube" vaizdo įrašus, kurie yra užšifruoti, produktas nebus pasiekti funkcija projektavimas jūsų išmanieji Telefonai / Tablet PC į kitą, didelis ekranas prietaisų.

1 pastaba: "Wi-fi" Belaidžio Ekrano Imtuvas suderinamas tik su Išmanųjį telefoną ir Planšetinį KOMPIUTERĮ.

2 pastaba: "Wi-fi" Belaidžio Ekrano Imtuvas nėra suderinama su "YouTube", "Netflix", "Amazon" Vaizdo Klientas.Ją palaiko tik web versijomis.

Pakuotė:

1 x Anycast M12 Plius Belaidžio WiFi Ekranas Imtuvas

1 x USB Maitinimo Dangtis Su ir SPINDULIŲ

1 x anglų Vartotojo Vadovas

Apie mus

Mūsų įmonė yra profesionalus tarpvalstybinės e. prekybos bendrovė, turinti profesionalių darbuotojų, profesionalių produktų ir prekinių ženklų.

Mes daugiausia padaryti, produktas, didmeninė ir mažmeninė prekyba.

pristatymas

Jei galite pateikti užsakymą,prašome pasirinkti pristatymo būdą .Jei norite laivas per Express ,prašome apmokėti už papildomą pristatymo mokestį.Mes atsiųsime elementus per 7 dienas, kai jums mokėjimo pabaigos.

Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis,kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

Mes grąžinsime nėra laivybos mokestis atsisakė siuntas.

Grąžinti

Mes darome viską, kad aptarnauti mūsų klientus, geriausia, kad mes galime.

Mes grąžinsime, jeigu jūs grąžinti prekes per 20 dienų nuo sąskaitos gavimo punktas dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami,pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas KOQZM

Parašyti atsiliepimą

AnyCast M12 Plius WiFi Imtuvas

AnyCast M12 Plius WiFi Imtuvas "Airplay" Ekranas Miracast HDMI suderinamus TV DLNA 1080P

Panašūs produktai