NIZ Slyvų X87/X87 35g 87-raktai "Bluetooth 4.0" Belaidė/Laidinė Elektro-Capacitive Klaviatūros NKRO Win/Mac Žaidimų 2021 Versija


Nauja prekė

€150.73



Žymos: xr "iphone" chrisrian atveju.

NIZ Slyvų X87/X87 35g 87-raktai "Bluetooth 4.0" Belaidė/Laidinė Elektro-Capacitive Klaviatūros NKRO Win/Mac Žaidimų

Niz Naujai Išleistas 2021 Versija

Į NiZ Slyvų x87 įgijo didelę sėkmę iš ankstesnių elektro-capacitive klaviatūros, tačiau mes galime eiti toliau.Čia ateina vėliau kaip 2021 versija Niz X87, kartu su patobulinta PCB, alternatyvių Mac keycaps ir pereiti testeris."Mac" vartotojai gali pakeisti klaviatūrą laisvai nuo dabar.

35g Elektro-Capacitive EB Klaviatūra

Į NiZ Slyvų X87 sujungia tylus veikimas gumos dome klaviatūra su patikimumo ir tactility mechaninės klaviatūros.Konstrukcija susideda iš gumos dome, kad namų slankiklį, per kurį yra apvynioti pavasarį ir spausdintinės plokštės. 35g slėgio jungikliai suteikia švelnus jausmas, mechaninė žaidėjai gali pridėti 10g pavasario padidinti mušamieji.

Visą Klavišą Programuojamas

Jei norite nustatyti maketą, jaustis laisvai: Ji' s programuojami ir makro-suderinama, taip pat.Kiekvienas klavišas gali būti makro apibrėžta ir individualiai pritaikytas.Ateina su Tipas-C su USB kabeliu, tai greitas ir efektyvus.

Reguliuojamas Sukelti Pagrindiniai Insulto

Sukelti raktus naujausias versijas klaviatūra galima perjungti atgal ir pirmyn tarp 2mm ir 3mm.Siekiant, kad klaviatūra stabili ir patikima, NIZ sujungia šią funkciją į programavimą, programinę įrangą, slepiasi penkių lygio 0,1 mm koreguojamosios failą.Po reguliavimas sukelti klavišą, firmware bus parašyta ir perkraukite vis dar egzistuoja, kad būtų išvengta problemų iš naujo.

Lazerinio Graviravimo PBT Keycaps ir Daugiau Informacijos

Aprūpintos patvarus PBT keycaps, laive yra patvarus ir atsparus alyvos, kad statyti nuo pirštų galiukais per tam tikrą laiką.Dviejų etapų paramos kojų struktūra ir didelis slopinimas anti-slydimui padas.Pagrindinių linijų atskyrimo struktūra, trigubo kištukinio lizdo groove kabelį per vieta filė gydymo, siekiant išvengti nulio laidas.

"Bluetooth 4.0" Belaidė/Laidinė Dvitinklis Režimas

NIZ Slyvų X87 priimti "Bluetooth" 4.0 greitas ir stabilus belaidį ryšį.Belaidžio ryšio funkcija yra patogiau, bet kokiai progai.Daugiau nei, kad jis palaiko "Ctrl" ir Bžūp padėties keitimo programuotojų, " Alt "ir Laimėti pozicijos keitimo, skirtą" Mac " vartotojams, App lock funkcija žaidėjai.Tai taikoma tik "Bluetooth" versija.

Apžvalgą NIZ Slyvų X87 Klaviatūra

Aprūpintos linijinis, 35 g elektro-capacitive jungikliai, 87-raktas slyvų klaviatūra yra puikus žaidimų, raštu, ir darbo.Jungikliai yra lengvai paspauskite ir tik, kad subtilus garsas, kai spausdinsite.Kaip atrodo, klaviatūra sporto neįvertinta, dviejų atspalvių išvaizdą, kurį sudaro balta ir šviesiai pilka—taigi, jis nebus atrodo, iš vietos biure.Į keycaps yra pagaminti iš PBT, kurios yra atsparios blizgesį, kuri atsiranda iš naftos ant rankų.Jei esate šilumos, konkurencijos arba prisukamas, ilgas, el. paštas, o ne nerimauti.Dėka anti-šešėlius technologijų ir n-raktas nuo apsivertimo, tai Slyvų Klaviatūra bus galima atpažinti kiekvieną klavišą paspauskite.Jis taip pat įrengtas reguliuojamas kojų apačios, kad suteikti jums kampu spausdinimo patirtį.

Specialios funkcijos

·Greitai užrakinti laimėti ir app(Geras stabilumas, šaudymo žaidimai)

·Ctrl ir Bžūp keičiamosios programuotojas

·Laimėti ir Alt keičiamos, skirtą " Mac " vartotojams

GAMINIO SPECIFIKACIJOS

Išplanavimas :87 Klavišus

Ryšys :Belaidžio "Bluetooth" ryšio / Tipas-C USB jungtis

Keycaps :PBT storio keycaps

Jungikliai :Elektro-capacitive jungikliai

Kiti :

35g Olas

Iš anksto įdiegta triukšmo slopinimo žiedai

Savarankiškai tepimo POM slankmačiai

Reprogrammable išdėstymas ir macro įrašymo

Greitai reaguoti taip greitai, kaip 1m/s

USB+PS2 uosto pritarė, perėjimas per paspaudus FN+SPACE, NKRO

KAS YRA DĖŽĖJE?

lType-C su USB kabeliu

lPlastic keycap kamščiatraukis

lAdditional springs

lDust dangtis

lKeyboard

lInstruction Vadovas

Sertifikavimo CE
Prašymas Desktop, nešiojamas kompiuteris, tablet
Kalbos lietuvių
Veikimo Stilius Mechaninė
Stilius STANDARTAS
Tipas Belaidžio "Bluetooth" Ryšio
Klaviatūra Standard 88 Klavišai
Sąsajos Tipas USB
Prekės Pavadinimas EPOMAKER
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

NIZ Slyvų X87/X87 35g 87-raktai

NIZ Slyvų X87/X87 35g 87-raktai "Bluetooth 4.0" Belaidė/Laidinė Elektro-Capacitive Klaviatūros NKRO Win/Mac Žaidimų 2021 Versija

Panašūs produktai