Apsaugos Atveju Ue Wonderboom Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Konsolidavimo Laikymo Krepšys, Atsparus Vandeniui Nešiojamų Ultimate Ears


Nauja prekė

€5.97

€12.70

-52%



Žymos: ue wonderboom atveju sunku, kroviklis ue, case ue wonderboom, ultimate ears 10, megaboom 3, jbl, wonderboom 2, wonderboom, garsiakalbis wonderboom, ue wonderboom.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Aukštos kokybės gamybos atveju, apsaugos ir saugojimo UE WonderBoom atsparus smūgiams atsparus vandeniui ir splash proof.

Nešiojama "Bluetooth" garsiakalbį, USB kabelis ir maitinimo įkroviklis.

(Shell tik, įskaitant garsiakalbis, kabelis ir USB, kroviklis).

Be atskiros kameros sienos įkrovikliai ir USB jungtys, mūsų atveju, gali atlaikyti smūgį ar įbrėžimų, ji yra pusiau atsparus vandeniui, atsparus smūgiams, stilingas ir patvarus.

Garantuoja, kad kelią bet kokią žalą jūsų "Bluetooth" garsiakalbį.Klasikinis užtrauktukas yra lengva atidaryti ir uždaryti.

Dydis: 19.5*10.5*11cm

Spalva: Juoda

Medžiaga: EVA + nailonas

Pakuotės Turinys: 1* Garsiakalbio Saugojimo Krepšys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Elemento Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Apsaugos Atveju Ue Wonderboom Belaidžio

Apsaugos Atveju Ue Wonderboom Belaidžio "Bluetooth" Garsiakalbis Konsolidavimo Laikymo Krepšys, Atsparus Vandeniui Nešiojamų Ultimate Ears

Panašūs produktai