Pu Lady Odiniai Krepšiai Moterims " Messenger Maišeliai Totestassel Dizaineris Crossbody Pečių Maišą Rankinės Karšto Pardavimo Prabangos Prekės 2021 Naujas


Nauja prekė

€15.92

€26.10

-39%



Žymos: xr monopolis silikono.

Jūsų patogumui, netikėtas detales, kad padidinti šio produkto naudingumą, ir tvirtos konstrukcijos, kurias visi daro tai, kad produktas neturi nuvilti.

APMOKĖJIMAS:

1. Mes priimame visus mokėjimo būdus, kad būtų palaikoma Mezgimojoga.lt. 2. Didmeninė ir drop laivyba yra ir sveikintinas.Didmeninė, mes galime pasiūlyti nuolaidą kainą.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nepaliks jokios informacijos apie mus, jei norite.

VEŽIMĄ:

1. Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas.Palikite mums savo telefono numerį ir pašto kodą.To reikalauja Kinijos Post Office.Kitaip, sklypo bus atmestas! 2. Visos prekės bus išsiųstos per 3-5 darbo dienas.

PRISTATYMO TERMINAS:

1. Įprastas pristatymo laikas yra rodomas žemiau.Bet mes negalime garantuoti, kad prekių pristatymo metu. 2. Jei apsaugos data bus bėga, tačiau prekių negavo, prašome susisiekti su mumis.Jei jūs sutinkate, galime jį pratęsti, įsitikinkite, kad jūsų pinigai yra saugūs.

GRĮŽTA GARANTIJA:

1. Mes patikrinti elementą atsargiai, prieš pristatymas. 2. Jei esate nepatenkintas prekės dėl kokios nors priežasties, prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes arba atsiųsti jums naują ar grąžinti pinigus, kuo mes gauti grąžinama prekė.

ATSILIEPIMAI:

1. Jei yra kažkas negerai su prekės gavote, prašome susisiekti su mumis PRIEŠ paliekant bet kokį neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį.Mes stengiamės rasti patenkintas sprendimas jums.Jūsų supratimas yra labai dėkingi. 2. Jeigu esate patenkinti elementus gavote, palikite teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždučių reitingą, jav.

Rankenų/Dirželiai Vieną
Pamušalas Poliesteris
Kilmės KN(Kilmės)
Išorinis Dumblo Kišenėje
Proga Universalus
Apdaila Kutas
Kietumas Minkštas
Formos gydytojas
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Pagrindinė Medžiaga PU
Lytis Moteris
Modelio Tipas Geometrinio
Modelio Numeris 43ST2708
Stilius Atsitiktinis
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Interjeras Interjero Lizdas Kišenėje, Mobilusis Telefonas Kišenėje, Interjero Skyrelio
Prekės Pavadinimas bringcharm
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Elemento Tipas Rankinės

Parašyti atsiliepimą

Pu Lady Odiniai Krepšiai Moterims

Pu Lady Odiniai Krepšiai Moterims " Messenger Maišeliai Totestassel Dizaineris Crossbody Pečių Maišą Rankinės Karšto Pardavimo Prabangos Prekės 2021 Naujas

Panašūs produktai