22 VNT Stalčių Organizatorius - Makiažas Stalčių Organizatorius 5 Dydis Plastiko, Akrilo Stalčių Organizatorius Universalus Virtuvės, Biuro


Nauja prekė

€22.00

€30.15

-27%



Žymos: xr iphone atveju langą.

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

22 VNT Stalčių Organizatorius - Makiažas Stalčių Organizatorius 5 Dydis Plastiko, Akrilo Stalčių Organizatorius Universalus Virtuvės, Biuro

UNIVERSALUS STALČIUS ORGANIZATORIUS: Laikas gauti savo stalčiai organizuotas! 22 vnt saugojimo stalčiai labai įslaptintos organizuoti savo kosmetikos makiažas įrankiai, plaukų priežiūros reikmenys, nagų lakas, papuošalai, sidabro dirbiniai, dantų pasta, plaukų, medicinos, biuro reikmenys ir t.t., jūs galite juos rasti greičiau.

BEGALINIS KONFIGŪRACIJOS: Mūsų makiažas organizatorius stalčiai rinkinyje yra 5 skirtingų dydžių stalčiai konteinerius, kuriuos galite pritaikyti maketą, kad tilptų bet kokio dydžio stalčių ar konkrečius poreikius, pavyzdžiui, makiažo/ vonios kambario/ office/ virtuvės dresser/ tuštybės stalčiai, išlaikyti savo stalčių tvarkingas ir organizuotas.

Aukščiausios kokybės MEDŽIAGOS ir LENGVA VALYTI : Pagamintas iš maisto kokybės STOROS medžiagos plastikiniai, vonios kambarys stalčių organizatorius yra patvarus, ekologiškas, perdirbamas.Apvalus kampe dizainas yra lengva valyti, tik reikia drėgnu šiltu muiluotu kempine arba šluoste, greitas ir lengvas valymas.

IŠSAUGOTI SAVO ERDVĘ: Su stumdomomis ir apvalus kampe konstrukcija, yra lengvai tilptų į bet kurį stalčių ar skaitiklis, 22 vnt konteinerių konteinerių galima sukrauti vieną ant kito, leidžianti lengvai naudotis elementus žemiau.Jūs galite padidinti naudokite tarpus, per visą namo srityse, įskaitant: spintos, skalbykla, office ir kitas gyvenamąsias erdves su aiškiai virtuvės stalčių organizatorius.

Produkto aprašymas

Klasifikuoti Saugojimas: Labai klasifikavimo jūsų kosmetikos, sudaro priemonės, plaukų reikmenys, nagų lakas, papuošalai, dantų pasta, medicina, sidabro dirbiniai, raštinės reikmenys ir kt.

Išsaugoti Savo Erdvę: Su dėti vieną ant kito dizaino, jūs galite padidinti naudokite tarpus, per visą namo srityse.

Esay Valyti: Ji yra lengvai nuvalykite švariu drėgnu, šiltu muiluotu kempine ar skudurėliu .

Makiažas Stalčių Organizatorius

puikus makiažas, kosmetikos kolekcijas, sudaro priemonės, plaukų reikmenys, nagų lakas, makiažo šepetėliai, akių kontūro, plaukų ir nagų reikmenys.

Biuras/Odininkas Organizatorius Dėklas

Laikyti rašikliai, paperclips, makiažo, šukuosenų formavimo gelis, tušas ir skaičiavimo surūšiuoti stalo stalčius.

Vonios Stalčių Organizatorius

Ji yra lengva rasti, dantų šepetėliai, skustuvai, ir dezodorantas į stalčių organizatoriai, nuolat palaikyti tvarką vonios kambarys.

Įrankis Organizatorius Dėklas

Jūs galite lengvai gauti elektros audra, atsuktuvas, veržliaraktis ir tt į savo stalčių, o ne kasti visus elementus, iš stovo.

Spalva:Skaidri spalva

Medžiaga:plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * XXL stalčių organizatorius

3 * XL stalčių organizatoriai

1 * L stalčių organizatorius

9 * M stalčių organizatorius

8 * S stalčių organizatorius

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Mezgimojoga.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3.Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Mezgimojoga.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

22 VNT Stalčių Organizatorius - Makiažas Stalčių Organizatorius 5 Dydis Plastiko, Akrilo Stalčių Organizatorius Universalus Virtuvės, Biuro

22 VNT Stalčių Organizatorius - Makiažas Stalčių Organizatorius 5 Dydis Plastiko, Akrilo Stalčių Organizatorius Universalus Virtuvės, Biuro

Panašūs produktai