UTi260B -15℃ ~550℃ 2.8 Colių TFT LCD Ekranas Ekrano Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo 49152(256 * 192) Terminio Vaizdo Taškų Šiluminė Kamera


Nauja prekė

€201.75

€387.98

-47%



Žymos: ekranas ic, šilumos imag, diskinio pjūklo velenas, ht 102, šiluminė kamera infrar, tx60 šilumos cam, infraraudonųjų spindulių termometras šilumos, amg8833, infraraudonųjų spindulių šilumos nuotrauką, terminio vaizdo kameros.

---------------Tipas 1

UTi260B yra infraraudonųjų terminio vaizdavimo, kuris sujungia paviršiaus temperatūros matavimai realiu laiku šilumos vaizdus, kurie yra aiškiai matomas ekrane terminio vaizdavimo.Objektyvas su infraraudonųjų spindulių ir regimosios šviesos dviejų rūšių, -15 ℃~550 ℃ temperatūros diapazonas, terminio vaizdo gavimo 256 x 192 pikselių (49152), kuri yra labiau tikėtina, kad sužinoti, nenormalus temperatūros taškų.Fotografuoti nuotraukas ir laikyti jį ant yourMemorycard tada galite naudoti KOMPIUTERIO programinė įranga vaizdo analizę ir apdorojimą, generuoti ataskaitas ir sumontuota PC programinė įranga realiu laiku ekrano projekcijos funkcija, su IP65 apsaugoti lygio, ateiti ir pabandyti, jis neleis jums žemyn.

Savybės:

Derinys paviršiaus temperatūros matavimai realiu laiku šilumos vaizdus, kurie yra aiškiai matomas ekrane terminio vaizdavimo, todėl jūs galite pamatyti, duomenų moreclearly.

Įmontuotas šviesos ryškumą ir naudojant newtypeof jutiklio modulis siekiant užtikrinti thatfineinfrared raiška ir sodrios spalvos plokštės modelį, galite susidurti su įvairių imagingmode.

Fotografuoti ir įrašyti juos į theMemorycard, jūs galite naudoti programinę įrangą, analizuoti ir apdoroti nuotraukas, generuoti ataskaitas, ir realaus laiko ekrano projekcijos funkcija KOMPIUTERIO programinė įranga.

Su 2.8 colių TFT LCD ekranas ekrano, todėl galite peržiūrėti nuotraukas ir duomenų aiškiau, suteikti jums geriau naudojant patirtis.

Be to, centrinio taško, taip pat galite pritaikyti trys temperatūros matavimo taškai: temperatūros matavimas, centrinio taško, aukštos ir žemos temperatūros stebėjimo ir criticalarea temperatūros matavimo (IG).

Jis turi funkciją LED lemputė papildoma ir žadintuvo funkcijas.

Jis yra plačiai naudojamas elektros įrenginių priežiūros ir taisymo, VĖDINIMO vamzdynų bandymus, elektroninės pramonės, fotoelektros pramonės įrengimų ir transporto priemonių bandymai ir t.t.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Temperatūros matavimo diapazonas: -15℃~550℃ (5℉~1022℉)

Rezoliucija santykis: 0.1℃

Tikslumas: ±2℃/±2%(naudojant didelę vertę)

Temperatūra atsako laikas: ≤500ms

Terminio vaizdo taškų: 49152(256*192)

Taško dydis: 12um

Spalvų paletė: geležies pilka, vaivorykštė, white hot, juoda karštas, karštas,, lavos, didelio kontrasto vaivorykštė

Infraraudonųjų spindulių spektro juostos plotis: 8-14um

Peržiūrėti Kampas (FOV): 56°(H) * 42(V)

Momentinis srityje žvalgos zoną (IFOV): 3.8 mrad

Terminio vaizdo gavimo jautrumo: Pakavimo sąrašas:

1 * Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo

1 * Naudotojo Vadovas

1 * Tipas-C USB Kabelis

1 *tips-and-tricks

---------------2 tipo Universalus, tvirtas ir ergonomiškas terminio vaizdavimo su puikus rezultatus.Jis priima UFPA detektorius užtikrinti puikų infraraudonųjų spindulių rezoliuciją ir daug įvairių spalvų režimai.Ji taip pat turi garsinį signalą alarm, ir realaus laiko vaizdo perdavimo, kuri yra patogi, įvairių programų.

Savybės:

Temperatūros Matavimo Ekranas: IG, centro taško temperatūra, aukštos/žemos temperatūros sekimo (numatytasis).

5 Spalvų Paletės Pasirinkti: įskaitant geležies raudona, vaivorykštė, balta karštas, karštas,, ice blue, 5 rūšių, spalvų paletes galite pasirinkti iš.

USB Ryšio ir Vaizdo Projekcijos: prijungus prie KOMPIUTERIO, jūs galite naršyti nuotraukas ir analizuoti duomenis pagal USB Režimą, arba, perėjus prie USB vaizdo Kameros Režimą, ji leidžia suvokti realaus laiko vaizdo projekcijos.

Palaiko Vaizdo Saugojimas: ateina su 16G micro TF atminties kortelės taupymo užfiksuoti vaizdai.

HD TFT Ekranas: 2.8 colių TFT ekranas su 80 * 60 infraraudonųjų spindulių rezoliucija, rodomas vaizdas yra aiškiai galite stebėti išsamiai vaizdo.

Trikojo Tvirtinimas: 1/4" trikojo tvirtinimo anga apačioje rankena, galite pritvirtinti terminio vaizdavimo ant trikojo stabilumui užtikrinti matavimų metu.

LED Lemputė: LED žibintuvėlis už papildomas apšvietimas, be to, šviesos mirksi, kai matuojama temperatūra viršija nustatytą temperatūrą.

Built-in Li-ion Baterija: 3,6 V 5000mAh didelės talpos įkraunamas akumuliatorius suteikia iki 6 valandų baterijos veikimo laikas, po visiškai įkrauta.Įkrovimo arba sujungti su PC per įtraukta Tipas-C kabelio.

Multifunctions & Praktinių: -10~400℃(14~752℉) temperatūros matavimo diapazonas, ℃/℉ vieneto keitimas, garso signalas, automatinis fotografavimo Hi/Žemos temperatūros, aukštos/žemos temperatūros signalas, ekrano ryškumas reguliuojamas, IP65 apsaugos ir 2m lašas proof ir kt.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Jutiklis: UFPA

Ekranas: 2.8" TFT LCD

Ekrano Rezoliucija: 320 * 240 pikselių

Temperatūros Diapazonas: -10~400℃ / 14~752℉

Matavimo Tikslumas: ±2℃ arba ±2%

Rezoliucija: 0.1℃ / 0.2℉

Atsako Laikas: ≤500ms

Šilumos Rezoliucija: 4,800 taškų (80 * 60)

Taško Dydis: 17µm

Spalvų Paletė: Geležies pilka, vaivorykštė, balta karštas, karštas,, ice blue

Infraraudonųjų spindulių Spektro Juostos plotis: 8~14µm

Regėjimo laukas (FOV): 51°(H) * 38°(V)

Erdvinė Rezoliucija (IFOV): 11.1 mrad

Šiluminis Jautris(NETD): ≤150mK

Kadrų dažnis: ≤9Hz

Paveiksliuko Formatas: BMP

Garso Signalas: Taip

KOMPIUTERIO Programinė įranga: Taip

Realaus laiko Vaizdo Perdavimo: Taip

Duomenų Perdavimas: Tipas-C USB sąsaja

Auto Power off(Pasirenkama): 5min, 10min, 30 min. (pagal nutylėjimą), off

Sertifikavimo Nėra
Maitinimo Tipas Kita
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas meterk
Stilius Rankinės
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal

Parašyti atsiliepimą

UTi260B -15℃ ~550℃ 2.8 Colių TFT LCD Ekranas Ekrano Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo 49152(256 * 192) Terminio Vaizdo Taškų Šiluminė Kamera

UTi260B -15℃ ~550℃ 2.8 Colių TFT LCD Ekranas Ekrano Infraraudonųjų Terminio Vaizdavimo 49152(256 * 192) Terminio Vaizdo Taškų Šiluminė Kamera

Panašūs produktai