100VNT Spalvotas Kopijavimo Popierius "PASIDARYK pats" Ranka Amatų Lipdukai, Knygos Vaikams, Dydis A4 (Mišrus 20 Spalvų)


Nauja prekė

€7.06

€11.78

-40%



Žymos: lord voldemort kaukė, iphonee 4, a4 formato popieriaus lapas, popieriaus wrap, nemokamai spalvoto popieriaus, large stationery paper, audinio pastelinių, popieriaus užrašų knygelė, collag, anglinis popierius (kalkė).

Aprašymas

Šis elementas yra gerai pagaminti aukščiausios kokybės medžiagos, patvarus ir praktiškas naudoti.Tikslūs dizainas ir ryškios spalvos, jis yra puikus meno ir amatų priėmimo, kanceliarinių prekių, žaislų, papuošalų dėžutės, maišeliai, interjero dizainas, namų puošia, drabužiai ir kostiumai.

Funkcija

- Spalva: Sumaišyti 20 Spalvų.

- Medžiaga: Popierius.

- Dydis: 29,7 x 21 x 0.01 cm.

- Popieriaus lankstymo yra tarsi rankinis žaidimas, kuris teikia pramogų, kuris gali pagerinti hands-on " galimybes, plėtoti žvalgybos, ir pagerinti žmonių novatorišką mąstymą, gebėjimą.Popieriaus lankstymo darbai ne tik dekoratyvinis efektas, bet taip pat turi gerą praktinę vertę, kuri gali labai praturtinti žmonių gyvenimą.

- Pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagos, jis yra saugus jūsų naudoti.

- Apdailos elementus, "PASIDARYK pats", išsilavinimą ir mokyklos projektus.

- Lengva naudoti pjovimo ir klijuoti.

- Puikus meno ir amatų priėmimo, kanceliarinių prekių, žaislų, papuošalų dėžutės, maišeliai, interjero dizainas, namų puošia, drabužiai ir kostiumai.

Pakavimo sąrašas

100 x popieriaus

Rinkinys Tipas Taip
Medžiaga Popierius
Modelio Numeris Spalvotas Kopijavimo Popierius
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Parašyti atsiliepimą

100VNT Spalvotas Kopijavimo Popierius

100VNT Spalvotas Kopijavimo Popierius "PASIDARYK pats" Ranka Amatų Lipdukai, Knygos Vaikams, Dydis A4 (Mišrus 20 Spalvų)

Panašūs produktai