NEJE MEISTRAS 2S Plius 20w 7w 3500mw Lazerinis Graviravimas Mašina GD32 MCU 255 x 440 mm Lazerio Pjovimo - App Kontrolės LaserGRBL Lightburn


Nauja prekė

€184.41

€283.71

-35%



Žymos: lauke varžtas, lazerio vamzdis, 500w lazerio pjovimo, metalo, popieriaus graviravimas, medienos cnc router, lazerio galia, cnc router, pluošto laser cutter, cnc lazerinis, 40w lazeriu.

Labai svarbu, prašome perskaityti prieš užsakant

Prašome atkreipti dėmesį, kad mūsų kainos neapima muitų mokesčių, jis imamas pagal savo papročius, mes nepriimame ginčo ar neigiamų atsiliepimų dėl šios priežasties.Dėkojame už jūsų prašome suprasti.

Sklypai nuo Lenkija sandėlyje ES Sąjungos šalys bus be mokesčių ir muitų problema.

mes suteikiame 2 metų garantija, lazerio modulis, skirtas ne žmonėms žalos, todėl, jei jūsų modulis turi problemų, prašome nedvejodami palikti neigiamą atsiliepimą arba atidaryti ginčų, susisiekite su mūsų klientų aptarnavimo, mes padėsime jums išspręsti problemą.

Savybės:

2s serijos plokštės bus atnaujinti GRBL 1.1 f ATMEL chip visiškai nauji GD32 MCU.Kuris pagerino 50% efektyvumą palyginti su STM32 chip.

* Didelis darbinis plotas: 255 x 440 mm, graviravimas plotas, taikyti plačiau.

* Jis palaiko daugiau nei 10 įvairių funkcijų moduliai, NEJE modulis yra puikus optinis dizainas ir patikimą darbų atlikimą, kuris yra geriausias ir labiausiai garantuotą paslaugos šiuo metu.NEJE serijos modulis suteikia 2 metų nemokama garantija ne žmonėms žalos.

* Specializuotos Plokštės su GD32 MCU

* Tai gali preprocess 32 nurodymus, paramos sparta, kaip aukštas, kaip 2,000,000, palyginti su STM32 stalinis lazerinis engravers, kuris turi tik 921,600, daugiau galingas!

* Graviravimas greitis gali būti toks didelis, kaip 42,000 mm/Min. ( Jei ne mano, lazerio pjaustymo rezultatas, greičio, judėjimo gali būti kaip aukštas, kaip 1200millimeters/S ); palyginti su stm32 stalinis lazerinis engravers, kuris turi tik 3000 mm/Min, daugiau galingas!

* Pažangiausias 32Bits Laser Cutting machine Programinės įrangos NEJE lazerio meistras firmware, protingesni, greičiau, didesnis tikslumas ir lengviau naudoti.NEJE taip pat suteikia firmware atnaujinimo paslaugos (prašome susisiekti su klientų aptarnavimo svetainės nuorodą)

* Lazerio galios diapazonas galėtų būti S0 - S1000, NEJE Lazerio Meistras gali valdyti lazerio spindulį tiksliau, gali net naudoti didelės galios lazerinis įrenginys su"piešti" vaizdą ant popieriaus, rungtynės su NEJE serijos modulis gali pasiekti tiksliau poveikį.

* Aktyvi Pozicija Apsauga

Yra G-sensorius ant plokštės, jei mašina aptinka neteisėto judėjimo, todėl lazerio spindulys, bus sustabdyti.

* Lazerio Spindulys Saugos Guard

Jei jūsų kompiuterio sistemos sustabdytas arba USB kabelis atjungtas, lėmė, kad lazerinio graverio nustoja judėti, lazerio spindulys bus sustabdytas, kad būtų užkirstas kelias gaisrui.

* Poveikio Trukmės Nustatymo bei Apribojimo

Jei laser cutting machine yra kontroliuojama, tačiau vartotojai pamiršti, veikti ir nuolat lazerio spindulį darbo, papildomas apsauginis bus nukirpti, jei variklis nustojo judėti, išvengti gaisro.

* NEJE programinę įrangą ( free software ) palaiko windows 7, 8, 10. "Mac OS".NEJE APP, įskaitant "android", "iOS", "macOS", NEJE komanda jį sukūrė, kuris skirtas pradedantiesiems, jį gali suteikti aukšto tikslumo drožyba ir CNC kūrimo programinės įrangos, operacinės procedūros yra automatinis ir paprastas, saugus naudoti.Ypač dabartinės graviravimas programinė įranga, NEJE komanda nuolat atnaujinti ir optimizavimą, taip pat teikia nemokamą atnaujinimo paslaugas,, jūs galite gauti nemokamai atnaujinti paslaugas inwiki.nejetool.com

* 2s versija nepalaiko Benbox

* Lazerio GRBL ( free software ) palaiko Windows XP, 7, 8, 10. LaserGRBL yra labiausiai populiarus drožyba programinės įrangos pasaulyje, gali importuoti kitokio formato nuotraukų, galite redagavimas PhotoShop, Inkscape, CAD ir pan.ir tada prisijungti prie cutting per lazeris lazerio GRBL graviravimas ir pjovimas.

* LightBurn ( mokama programinė įranga, lightburnsoftware.com ) palaiko "Windows", "Mac OS" ir "Linux".Tai populiariausias mokamas drožyba programinės įrangos pasaulyje, labai lengva naudoti.

* NEJE modulis palaiko PWM valdymas ir temperatūros jutikliai, modulis, gali reguliuoti dėmesį aukštyn ir žemyn, ji taip pat remia zoom modulio ir dėmesys modulio diegimas.

* Iš anksto sumontuotos dalys, jis tiesiog turi būti įrengti 6 varžtus, reikia 1 minutę įdiegti mašina.

* Aliuminio profilio rėmas + struktūrinio kabeliai, solidus, sklandus, patraukli išvaizda, NEJE struktūra skiriasi nuo kitų akrilo pagrindinės konstrukcijos, NEJE mašina, naudojant didelio stiprumo composite daugiausia.Jis taip pat naudoja CNC meno, amatų, įsitikinkite, kad skriemulys ir aliuminio medžiagą be jokios pertraukos.Be to, ji laimėjo " t deformacijos, ilgą laiką, o tai reiškia, jis yra tvirtas ir patikimas.

* Sinchronizavimas veleno mechaninė konstrukcija, išvengti out-sync du Y ašis bėgiai, per visą greičio graviravimas.

Pareigos:

1. Palaiko Bluetooth, gali valdyti mašiną per APP (suderinama su "iPhone" / " MAC " / "Android" telefono.)

2. OFF-Line Darbo.

3. NEJE programinė įranga palaiko lightburn , benbox ir lazerio GRBL funkcija.

4. Paramos BMP,NC(G-kodas),DXF(CAD), ir tt .. failus.

5. Debesis Galerija Paslaugos.

Techniniai duomenys:

* Programinė įranga: NEJE programinės įrangos / APP

* Mainboard: 2 MCUs (GD32 MCU + STC)

* Lazerio Galia: 7W ( Lazeriu įvestis: 12v 0.75 A ) / 20w / 3500mw (405nm, už portretas, graviravimas)

* Šviesos Spalva:Mėlyna

* Lazerio Bangos Ilgis: 450 nm

* Vaizdo Formatas:.nc \ .dxf \ .bmp \ .jpg \ .png ir tt.

* Atvaizdo Dydis:2000 * 2000 taškų / 0.075 mm taško atstumas

Prekės Pavadinimas NEJE
Modelio Numeris plius 7w
Yra Protingas Prietaisas Taip
CNC arba Ne CNC
Sertifikavimo CE, FCC
Kilmės KN(Kilmės)
Sąlyga Naujas

Parašyti atsiliepimą

NEJE MEISTRAS 2S Plius 20w 7w 3500mw Lazerinis Graviravimas Mašina GD32 MCU 255 x 440 mm Lazerio Pjovimo - App Kontrolės LaserGRBL Lightburn

NEJE MEISTRAS 2S Plius 20w 7w 3500mw Lazerinis Graviravimas Mašina GD32 MCU 255 x 440 mm Lazerio Pjovimo - App Kontrolės LaserGRBL Lightburn

Panašūs produktai