3# 5# Metalo Užtrauktuką Galvos Zip Kamščiatraukis Nuimamas Užtrauktuko Remonto Rinkiniai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Amatų Quilting Drabužių Maišai Prekių 5vnt


Nauja prekė

€1.36

€1.98

-31%



Žymos: momentiniai užtrauktukas, galvos gobtuvas, metalo kamščiatraukis užtrauktukas, atveju meme, ziper, totoro, slankiklis užtrauktukas, "apollo" saturn v, palapinės užtrauktuką, zebra sarasa.

Savybės:

Ar jūs ieškote, kad individualizuoti savo drabužius, pridėti išlyginimu namų apyvokos reikmenys ar tiesiog reikia tvirtas, lengva nustatyti, neveikia užtrauktukas, tai nailono užtrauktukai bus padaryti pavyko.Sukurta elegantiška, aptakus juodos ir baltos spalvos, tai yra puikus papildymas bet didelis drabužių elementas arba priedas, ir dar daugiau!

Idealus, "PASIDARYK pats" aprangos projektus, didelio dydžio sandėliavimo krepšiai, žemyn švarkai, ar net, kaip pakeisti.

Eglė savo garderobą ir aksesuarų!

Galima pritvirtinti prie kuprinės, duffle krepšiai, piniginės, pieštukų maišai, maišeliai, bagažo, užtrauktuku kišenės, ir daug daugiau!

Pakenčiamas ir lengva naudoti.

Leiskite savo kūrybingumui ir "PASIDARYK pats" savo funkciniai priedai.

Aprašymas

Medžiaga: Metalas.

3# Dydis: 29* 9cm

5# Dydis: 4.1 * 1,2 cm

Spalva:Aukso/Juoda/Juoda/Sidabrinė

Panaudojimas: kabo raktas, kabo kuprinė, kabanti virdulys, kabo pen, kabantys žaislai, tinka visų rūšių žaislai / raštinės reikmenys / juvelyrika / electronics / drabužių ir pan.

Pakavimo sąrašas

5 x užtrauktukas kamščiatraukis

Pastaba

Primename, kad dėl apšvietimo efektai, monitoriaus šviesumo/kontrasto nustatymai ir Tt, gali būti kai kurie šiek tiek skiriasi atspalviai svetainės nuotrauka ir tikrąjį daiktą.

Prekės Priemonę vertus, jis gali būti 3cm skirtingų,savo rūšies supratimas bus dėkingi

Užtrauktukas Tipas Uždaryti Pabaigos
Kilmės KN(Kilmės)
Metalo Tipas Cinko Lydinys
Medžiaga Metalo
Funkcija Auto Lock
Naudoti Krepšiai, Garment

Parašyti atsiliepimą

3# 5# Metalo Užtrauktuką Galvos Zip Kamščiatraukis Nuimamas Užtrauktuko Remonto Rinkiniai

3# 5# Metalo Užtrauktuką Galvos Zip Kamščiatraukis Nuimamas Užtrauktuko Remonto Rinkiniai "PASIDARYK pats" Rankų darbo Amatų Quilting Drabužių Maišai Prekių 5vnt

Panašūs produktai