Vokietijos Stilius Reguliuojami Mediniai 3/4 4/4 Smuikas Peties Poilsio W/ 2vnt Plastikiniai Nagai Pakeitimo


Nauja prekė

€1.10

€1.84

-40%



Žymos: suzuki vitara, smuikas 4 peties, smuikas peties aukštas, smuikas pečių stovėti, naujų suzuki vitara, flora smuikas peties, f10a suzuki, SUZUKI, smuikas vokietijos peties, smuikas peties balta.

Savybės:

Šis Smuikas Peties Poilsio, vokietijos, suprojektuoti ir pagaminti.Split konstrukcija leidžia smuikas pečių trinkelėmis reguliuojamas ir tinka žmogaus organizmui.Už visą poveikis peties poilsio, įsitikinkite, kad jis tinka sandariai prie jūsų pečių ir krūtinės.Tai yra įmanoma dėl neįtikėtinai universalumas Peties Poilsio.Ne tik jūs galite reguliuoti kablys kontūras savo kūną, jūs galite reguliuoti aukščio, į šoną kreivai, ilgis ir trukmė.Kablys skirsnis pati turi 3 skirtingus parametrus.Kalbėti apie pritaikymas!Parametrai apgyvendinti už šlaitinių arba mažųjų pečių, ilgas arba trumpas viršutinis įstaigų.

Šie nustatymai gerokai padidinti išmokas iš peties poilsio.Su tinkama pritaikymas peties poilsio, žaidėjus, kurie naudoja peties poilsio turės naudos iš nuoseklumą technika.Jie bus sumažinti įtampą savo kaklo ar pečių.Smuikas Peties poilsio surengs smuiko teisingą kampą, ir laikyti jį iš palinkusi žemyn.Tinkama laikysena daro tokius metodus, kaip judėjimo ir vibrato daug lengviau!

Techniniai duomenys:

Svoris: 100g

Dydis: 20cm*1,5 cm

Medžiaga: Klevas

Stilius: Vokiečių

Įgūdžių Lygis: Pradedantiesiems

Modelis: 3/4 4/4 Smuikas

PREKĖS KODAS: VP0908-443

2*plastikinė kojų pakeitimo

PREKĖS KODAS:VT0908-063

Paketų Sąrašo:

1*Mediniai smuikas peties poilsio

Arba

2*Plastikinė kojų pakeitimo

Tarptautinės Pirkėjai - Atkreipkite Dėmesį: 1) Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė. 2) patikrinkite, ar su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3) atlikite savo grąžinimo politiką, jei jūs neturite patenkinti punktas, arba elementą, kurį gautų, turi visus kokybės problemos, prašome susisiekti su mumis pirmas

Prekės Pavadinimas NAOMI
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris 3/4 4/4
Naudoti Smuikas Naudoti

Parašyti atsiliepimą

Vokietijos Stilius Reguliuojami Mediniai 3/4 4/4 Smuikas Peties Poilsio W/ 2vnt Plastikiniai Nagai Pakeitimo

Vokietijos Stilius Reguliuojami Mediniai 3/4 4/4 Smuikas Peties Poilsio W/ 2vnt Plastikiniai Nagai Pakeitimo

Panašūs produktai