3Pcs Duonos kepimo Įrankių Rinkinys Baker Įtraukti Duona Taškų/Lame Peilis danijos Tešlos Suplakite Tešlą Grandiklis Duonos Trafaretas 085


Nauja prekė

€10.85

€14.67

-26%



Žymos: duona įrodymas krepšelio, tešlą spragilas, tešla tikrinimo krepšelio, duona cutter, pyragas grandiklis, tešlą šluotele, 0 kepimo, takoyaki, peilis duonos, plastikinis trafaretas.

24756535092944004 Pluoštas Parduoti JAV dolerių 10.92 / JAV dolerių, 11.41 /

【Kepimo Nevykęs Duonos Kepimo Įrankių Rinkinys】 danijos Tešlos Šluotelė*1, Tešlos grandiklis *1, Duona Nevykęs*1, Keičiamų Aštrūs Peiliai*5, Odinis Apsauginis Dangtelis *1, Duona trafaretas*1 Kepėjas, Virtuvė ir Amatininkų Naminės Duonos.Ašmenys mes naudojame neslidžia dizaino ir pateiks jums disko apsauginį odos dangą, nemokamai, suteikti jums labiausiai intymūs apsauga.

【Profesionalus Dizainas danijos Tešlą Šluotele】Mūsų danijos šluotelė pagaminta iš profesionalios kokybės nerūdijančio plieno, ir turi tvirtas medines rankenos dirbti su net didžiausių duonos.Dažniausiai plaktuvai yra ne pagaminti, kad atlaikytų toks kietas, darbo sąlygų ir didesnių tešlos, kuris yra, kodėl šis produktas yra pirmoje vietoje.Geriausia dalis yra, kad jūs iš tikrųjų galite naudoti šį įrankį, norėdami iš anksto minkyti, jūsų tešla.

【Gerai dirba, Visi Jūsų Receptai】Puikiai viską iš šviežios keptos picos, saldus pyragas pluta, mouthwatering makaronai, trapius pyragus ar amatininkas sargas duonos ir sausainių.Šis viskis yra esmingiausia rankiniu maišytuvu už visus savo kepimo poreikius, ir nevykęs duona taškų įrankis gali daro namine duona atrodo profesionaliai padaryta ir nuostabu.

【Lengva Valyti】Nerūdijančio plieno medžiagos užtikrina, kad tešla nebus sugauti laidų ir peiliai, ir grumstas centre.Tiesiog nuplaukite jį po vandeniu iš karto po naudojimo, ir nieko, kada nors įstringa.

【Puiki Dovana】Puiki idėja kaip Dovana savo Šeimos nariams ar draugams, kurie kaip kepimo.Tačiau būkite atsargūs, naudojant duona nevykęs ir pritvirtinti peilį.

24756535092944004

Rinkinio Numeris 9-12
"pasidaryk pats" duonos nevykęs Taip
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti
Kilmės KN(Kilmės)
mediniai duona nevykęs Taip
sargas duonos įrankiai Taip
Duona Negailestinga Įrankis Taip
Sertifikavimo CE / ES, CIQ, MPT, LFGB, SGS
duona nevykęs Taip
duona taškų Taip
Prekės Pavadinimas VASARIS.VĖJAS
danijos tešlą šluotele Taip
nevykęs duona negailestinga įrankis Taip
sargas įrankiai Taip
kepimo šluotelė Taip
duona taškų įrankiai Taip
Kepimo & Konditerijos Įrankiai Tipas Tešlos Maišytuvai
sargas taškų Taip
nevykęs duona įrankis Taip
taškų sargas duonos Taip
Medžiaga Nerūdijančio Plieno
duonos kepimo indai Taip
Sveiki! Drop laivyba servisas visame pasaulyje prieinamas!
Duonos Peilis Taškų Taip
tešlą šluotele Taip
duonos ir konditerijos įrankiai Taip
olandų tešlą šluotele Taip
Duonos Trafaretas Taip
danijos šluotelė Taip
Tešla Taškų Įrankis Taip
dekoratyvinis duona taškų Taip
Modelio Numeris c085
duonos kepimo įrankiai Taip
taškų sargas Taip
duona taškų dizaino Taip
Duonos Kepimo Įrankiai Taip
duona taškų peilis Taip

Parašyti atsiliepimą

3Pcs Duonos kepimo Įrankių Rinkinys Baker Įtraukti Duona Taškų/Lame Peilis danijos Tešlos Suplakite Tešlą Grandiklis Duonos Trafaretas 085

3Pcs Duonos kepimo Įrankių Rinkinys Baker Įtraukti Duona Taškų/Lame Peilis danijos Tešlos Suplakite Tešlą Grandiklis Duonos Trafaretas 085

Panašūs produktai