Kempingas Saugos, Pirmosios Pagalbos Įranga, KATĖ Verpimo Turniketas Viena Ranka Operacijos Karinės Nuostatai Lauko Kovoti su Paraiška


Nauja prekė

€1.36

€2.72

-50%



Žymos: rankų darbo japoniškas peilis, Lauko, pipi moterims, kompresoriai, žarnos, peilis, smulkintuvas, turniketas padengti katė, kanale tualetą, rinkinys tactico, grotelės titano, originalus katė turniketas.

Kulka Taškų:

1、gelbėjimo Kraujavimo Kontrolė:, Skirtos suspausti galūnių apriboja kraujo tekėjimą, pagalbos tourniquets yra svarbu gelbėjimo įranga taktinis ir ne taktinių situacijų.Tinka rankų, šlaunų ir kt.; lankstus, universalus tinka būtina pirmoji pagalba sau ar kam nors kitam.

2、Naudoti su Viena Ranka: turniketą galima padaryti su viena ranka, todėl jūs galite atlaisvinti viena vertus, rūpintis kitų poreikiais sužeisti, ar leisti sau naudoti turniketas, kai reikia.Veiksmingai sustabdyti kraujo tekėjimą viršutinių ir apatinių galūnių.

3、Paprasta Naudotis: Gauti į kritinius momentus greitai-avarijos atveju, jums reikia veikti greitai.Vykdant šį produktą yra paprasta ir aiški, kuri gali jums sutaupyti brangų laiką.

4、Tinka Kartų: turniketą yra mažas dydis, atsižvelgiant į svorį, lengva keliauti, ir gali būti lengvai įdėti į automobilį, pirmosios pagalbos krepšys, traumų maišas, biuro ir namų saugojimo srityje.Ji labai tinka pirmoji pagalba per medžioklę, stovyklavimui ir žygiai.

5、Saugumo Garantija: struktūra yra paprasta ir nėra sudėtinga dalis, kuri tinka stabilus funkciją šiurkštus ir pakeisti sąlygas.Per daug sudėtinga dizaino, padidės galimybė nelaimingų atsitikimų sunkiomis sąlygomis.

Aprašymas:

Naudojimo būdai: Naudojamas norint sustabdyti kraujavimą iš žaizdos galūnių kraujagyslės, pirmosios pagalbos potvynio linija, faktinį kovoti svetainę, ir taip pat naudojami įprasta kraujavimas pirmąją pagalbą.

Kaip naudoti: 1. Vieta turniketą 5-250px virš žaizdos, ir įdėkite ją į sagtį kilpą aplink galūnių 2. Pritvirtinkite lipnia juostele, klijuoti jį priešinga kryptimi, ir savo ruožtu susukti lazdele, kol kraujavimas sustoja 3. Įdėkite susukti lazdele.Po perteklius, lipnios juostos ir toliau būti žaizda, tvirtinimo įrašą, jis yra uždarytas su tvirtinimo juosta ir hemostasis laikas yra užregistruotas.

Savybės:

KATĖ turniketas, verpimo karinės turniketas, taktinis arterijų pagalbos turniketas, viena ranka operacijos, greita ir praktiška, tinka atsitiktinio įbrėžimai ar gabalai, su gera hemostatic poveikį.

Specifikacija:

Dydis: pakuotė dydis yra apie 17*6*4cm/6.69*2.36*1.57 į (OPP plastikinis maišelis pakuotė), ir prasidėjusios ilgis apie 95cm/37.40 į.

Medžiaga: nailonas diržas + kablys ir kilpa + nailono plastiko mygtuką

Pakavimo Sąrašas:

1*Turniketas

Kilmės KN(Kilmės)
Tipas Pirmosios Pagalbos Rinkiniai

Parašyti atsiliepimą

Kempingas Saugos, Pirmosios Pagalbos Įranga, KATĖ Verpimo Turniketas Viena Ranka Operacijos Karinės Nuostatai Lauko Kovoti su Paraiška

Kempingas Saugos, Pirmosios Pagalbos Įranga, KATĖ Verpimo Turniketas Viena Ranka Operacijos Karinės Nuostatai Lauko Kovoti su Paraiška

Panašūs produktai