42" Pavėjui Baidarių Vėjo Burių Komplektas su Saugojimo Krepšys Sulankstomas Plaukti Irklas Lentos Reikmenys, Valtys, Baidarių Baidarėmis Buriavimas


Nauja prekė

€14.21

€18.45

-22%



Žymos: baidarių lankas krepšys, valtis, nuimamas kajako irklas, burlenčių, nedidelis burlaivis dalys, vw vėjo irklas, kanu kajak, valtis plaukti, baidarių plaukti, modelis burlaivis.

Kulka Taškų:

1、Kompaktiškas Plaukti: Į pavėjui vėjo burių pasižymi kompaktiška konstrukcija, kuri yra patvari, lengva nustatyti.Ir tai yra tvirtas plaukti, siūles, tai yra trigubas susiuvami, ir aplinkinių skersiniai pagaminti iš beveik neperleidžiama kompozicinių medžiagų.

2、Platus Vaizdas: skaidri lango suteikti jums aiškiai matyti plaukti, todėl galite lengvai peržiūrėti objektų, už plaukti.Be to, aiškiai matyti, užtikrina, kad jums būtų saugiau, o buriavimas.

3、Nailono Medžiaga-pavėjui vėjo burė yra pagamintas iš aukštos kokybės anti-ašara nailono drobės.

4、Tinkamą Dydį: išplėstas dydis pavėjui vėjo burė yra apie 42 cm (108x108cm), ir jo saugojimo dydžio(apie): 40cm/sudarė 15,75 į (skersmuo), neto masė(apie): 350g, pakuotės dydis(apie): 40*40*2cm/15.75*15.75*0.79 į.

5、Platus naudojimas: pavėjui vėjo burių tinka baidarės, kanojos, pripučiamos valtys, kartu jachtų ir valčių ekspedicija.

Specifikacijas(apie):

Pavadinimas: Plaukimas

Medžiaga: nailonas

Dydis: išplėsta dydis: 42 colių (108x108cm), Saugojimą dydis: 40cm/sudarė 15,75 į (skersmuo)

Pakuotės dydis: 40*40*2cm/15.75*15.75*0.79 į

Grynasis svoris: 350g

Pakavimo Sąrašas:

Baidarių Vėjo Burių*1

Saugojimo Krepšys*1

1) LAIVYBOS visame PASAULYJE.. (Išskyrus atvejus, kai kuriose šalyse ir APO/FPO)

2), S&H neapima PAREIGOS, pirkėjams bus atsakingas už vietos mokesčių ar kitų importo mokesčių.

3) Užsakymai tvarkomi per pažadėjo dienas po apmokėjimo patikrinimą.

4)Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresai TURI SUDERINTI savo pristatymo adresą.

5) vaizdus, rodomus yra ne tas pats punktas ir yra mūsų nuoroda tik.

6) PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

7) Jei jums dar nėra gauta jūsų siunta per 39 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

8)Jūs galite stebėti savo sekimo numerį http://www.17track.net/en ar matote stebėjimo informaciją pagal jūsų užsakymą internetu.

Drop laivyba Parama
Sertifikavimo Nėra
Lauko Veikla naršymas
Ilgis /
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris Baidarių Vėjo Burių
Talpa (Asmeniui) /

Parašyti atsiliepimą

42

42" Pavėjui Baidarių Vėjo Burių Komplektas su Saugojimo Krepšys Sulankstomas Plaukti Irklas Lentos Reikmenys, Valtys, Baidarių Baidarėmis Buriavimas

Panašūs produktai