5mm 39cm Gradientas Vaivorykštė Quilling Popieriaus Juostelių Rinkinį Gėlių Dovanų Knyga "PASIDARYK pats" Menų Quilling Amatų Įrankiai, Rankų darbo Popierius Decoratio


Nauja prekė

€0.59

€0.76

-22%



Žymos: amatų vyniojamojo popieriaus, plunksna įrankis, kraft popierius, amatų vyniojamojo popieriaus atspausdinta, unikalus amatų vyniojamojo popieriaus, popieriaus wrap, knygoje pateikti, doily lace popieriaus, plunksna, popieriaus užrašų knygelė.

Aprašymas:

1.Šie popieriaus juostelės yra minkšta, lengva pynimo daug modelių, kad ją sukti į formą, jūs norite, arba "PASIDARYK pats" specialios kortelės, mėgautis savo "PASIDARYK pats" dekoravimo laiko.

2.Jis yra tinkamas visoms amžiaus žmonių, ją taip pat galite pateikti jį kaip dovaną, senjorams, ar kaip amatų papuošti savo namus.Plačiai taikomas lašas šviesos, langų, papuošti namų, klasės, parduotuvė, vestuvių, pobūvių, švenčių.

3.Spalvų tonai įtraukti gradientas žalia, nuolydis-tamsiai geltona, šviesiai geltonos spalvos gradientas, ruda gradientas, gradientas, violetinė, nuolydis juoda balta, gradientas, raudona, gradientas, mėlynos, rožinės spalvos gradientas.Yra įvairių spalvų, kad jūsų projektas taptų patrauklesnė.

4.Jis pagamintas iš aukštos kokybės popieriaus, nėra plona, ne storas, tai gerai, kad quilling įvairių modelio.Tai yra labai lengva valdyti.

5.Šie popieriaus juostelėmis, yra minkšti, lengvai pynimo daug modelių, kad ją sukti į formą, jūs norite mėgautis savo "PASIDARYK pats" dekoravimo laiko.

Techniniai duomenys:

Medžiaga:Popierius

Ilgis:39cm

Spalva:Kaip nuotraukoje parodyti

Kiekis:100vnt

Plotis:5mm

Kilmės vieta:Kinija

Tipas:Quilling Popieriaus Juostelių

Pakuotė:

1x pakuotė

Pastaba:

1.Prašome leisti 1-3mm skiriasi dėl rankinis matavimas.

2.Dėl skirtingų ekrano ir skirtingų šviesos,nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

Ačiū už jūsų supratimą.

Ilgis 39cm
Medžiaga Popierius
Rinkinys Tipas No
Kilmės KN(Kilmės)
Dropshipping Taip
Modelio Numeris Popieriaus Juostelės
Plotis 5mm
Tipas Didmeninės Taip(>50 Vnt.)

Parašyti atsiliepimą

5mm 39cm Gradientas Vaivorykštė Quilling Popieriaus Juostelių Rinkinį Gėlių Dovanų Knyga

5mm 39cm Gradientas Vaivorykštė Quilling Popieriaus Juostelių Rinkinį Gėlių Dovanų Knyga "PASIDARYK pats" Menų Quilling Amatų Įrankiai, Rankų darbo Popierius Decoratio

Panašūs produktai