1PC Macrame Sienos Kabo Bohemijos Veidrodis Rankomis Austi Gobelenai Šiaurės Fone Amatų Medvilnės Virvė Veidrodis Boho Namų Vestuvių Dekoras


Nauja prekė

€6.13

€10.39

-41%



Žymos: boho viršų, nuotrauka geltona, didelis veidrodis, antikvariniai sidabro sienos veidrodis, aukso veidrodis šiaurės, ika sienos veidrodis, dekoro veidrodis, macram, led makiažo veidrodėliai, veidrodis rotango.

Kulka Taškų:

1、1. Geometrinės formos šiaudų kabo veidrodis, rankų darbo, puikus vidaus išplanavimas.

2、2. Geras Medžiaga: Jis yra audiniai iš natūralių šiaudų austinių medžiagų, gražus ir ekologiškas, bekvapis, stiprus, ir ne lengva sugadinti.

3、3. Rankomis austi rotango veidrodžiai gali būti naudojami bet kurioje kambario ar kartu su kitais veidrodžius sukurti teminius sienos.Tai puiki puošmena vonios kambariai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurų ir įėjimų.

4、4. Sutaupyti Vietos: Pakabinti ant sienos be užima savo poziciją, kad savo gyvenime daugiau mados ir gaminį lengva naudoti.

5、5. Taikymo sritis: Tinka visų countertops, tinka jūsų interjerui, studija, studiją, šalis, ir t. t.Padaryti jūsų gyvenimą daug skoninga.Valymas ir priežiūra: tiesiog nuvalykite produktą su minkštu drėgnu skudurėliu.

Funkcijos: 1. Geometrinės formos šiaudų kabo veidrodis, rankų darbo, puikus vidaus išplanavimas.

2. Geras Medžiaga: Jis yra audiniai iš natūralių šiaudų austinių medžiagų, gražus ir ekologiškas, bekvapis, stiprus, ir ne lengva sugadinti.

3. Rankomis austi rotango veidrodžiai gali būti naudojami bet kurioje kambario ar kartu su kitais veidrodžius sukurti teminius sienos.Tai puiki puošmena vonios kambariai, gyvenamieji kambariai, miegamieji, biurų ir įėjimų.

4. Sutaupyti Vietos: Pakabinti ant sienos be užima savo poziciją, kad savo gyvenime daugiau mados ir gaminį lengva naudoti.

5. Taikymo sritis: Tinka visų countertops, tinka jūsų interjerui, studija, studiją, šalis, ir t. t.Padaryti jūsų gyvenimą daug skoninga.Valymas ir priežiūra: tiesiog nuvalykite produktą su minkštu drėgnu skudurėliu.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: šiaudai

Matmenys: Išorinis skersmuo: apie 35cm/13.78 colių

Pakavimo Sąrašas:

Šiaudų Kabo Veidrodis(Įskaitant Akrilo Veidrodis)*1

Pastaba:

1. Veidrodis pagamintas iš akrilo, kuris yra ne stiklo, todėl tai nėra lengva sugadinti, tačiau mandagumas: veidrodis vaizdas yra ne toks skaidrus kaip stiklas.

2. Dėl vadovo matavimo, gali būti nedideli nuokrypiai produkto dydį.

3. Dėl skirtumo tarp fotografavimo šviesos ir stebėti, spalva produktas gali turėti chromatines aberacijas.

Kilmės KN(Kilmės)
dydis Outer diameter
Medžiaga Kita
Modelio Numeris kabo veidrodis, Namų Dekoravimo lipdukai & plakatai
Formos Round

Parašyti atsiliepimą

1PC Macrame Sienos Kabo Bohemijos Veidrodis Rankomis Austi Gobelenai Šiaurės Fone Amatų Medvilnės Virvė Veidrodis Boho Namų Vestuvių Dekoras

1PC Macrame Sienos Kabo Bohemijos Veidrodis Rankomis Austi Gobelenai Šiaurės Fone Amatų Medvilnės Virvė Veidrodis Boho Namų Vestuvių Dekoras

Panašūs produktai