Sulankstomas Šiukšlių Grabber Ilgai Vertus Reacher Šiukšlių Rinkėjas Atliekų Surinkimo Priemones Pagalbos Ranką Reacher Pikapas Su Magnetinių Patarimas


Nauja prekė

€7.37

€14.44

-48%



Žymos: vonios maišytuvas filtras, stiprus magnetinis nuskaitymo įrankis, šiukšlių rinkėjas ilgai, ic parinkiklis, rankinio stabdžio pratęsimo, viryklė priekinio stiklo, šiukšlių rinkėjas, ranka grabber vaikai, grabber, grabber stick.

Aprašymas:

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis:

Prasidėjusios ilgis: 81 cm/ 32

Sulankstomas ilgis: 43 cm/ 17

Dalių Sąrašas:

1 x Sulankstomas šiukšlių rinkėjas

Ypatybė:

1.Sulankstomas gripper: tai gripper yra puikus multi-purpose elementą.Jei jums reikia padėti, gripper pikapas gali padėti jums pasiekti viską, ką reikia, be jokių pastangų.Pamiršti apie lenkimo, tempimo arba tupint gauti tai, ko jums reikia.Dabar galite pasiimti šiukšlių iš kiemo, nenurodydami jį atgal skausmo nebėra.

2.Universalus ir pasiekiami patraukti: sukasi 360 laipsnių grabber galva, kuri gali būti perkelti į bet kurią pusę, kad būtų galima lengvai paimti dideli, maži, ir keistai objektus, tokius kaip vyno taure, raidės, monetas, Popierinius, raktų, nuotolinio valdymo pultas, šiukšles ar šiukšlių, lapų ir kt.Naudokite šią greiferiniai įrankis palengvina jūsų darbą.

3.Lengva naudoti ir nešiotis: ranka rankena priima didelio stiprumo ABS&TPR rankena, ir žandikaulio priima tvirto aliuminio lydinio kūno struktūra, kuri yra patvari ir šviesos svorio.Jis priima lankstymo dizainas ir galima sulenkti per pusę, sandėliavimui.Nesulankstytame ilgis 81cm/32 in, ir, sulankstomas ilgis 43cm/17in.Dėl ergonomiško dizaino pistoletas sukelti ir minkšta rankena rankena suteikia maksimalų komfortą.Neslidžios gumos siurbtukas yra sukurta tam, kad ji stipriausia jėga, ir nėra lengva nukristi.

4.Atnaujinti yra saugiau: mažas dirižablis yra neslidus nagus, ir iš vidinės pusės, įspūdingos pabaigos yra liniuotas su silikono, taip, kad rankena yra tvirtas, kai judančius objektus.Stiprus žandikaulis, taip pat gali turėti iki 5 svarų.Mažinti darbo intensyvumą, išvengti artrito ir riešo kanalo sindromas.

5.Neįgaliesiems pagalbininkas: neštuvai tinka žmonėms, kuriems sunku judėti.Neštuvai idealiai tinka vyresnio amžiaus žmonėms, kurie neturi jėgų ar išlinkti.Jis yra idealus, neįgaliesiems, neįgalus, naudoti vežimėliais, vyresnio amžiaus žmonėms ir neįgaliesiems darbe ir gyvenime.

6.Maksimalus atidarymo kampas gali pasiekti daugiau nei 10cm.On/off jungiklis.Spyna yra specialiai sukurti aplanką poziciją.Paspauskite užrakto rankena į uždarytą padėtį išlaikyti tvirtinimo narė.

Pastabos:

1.Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.Dėkojame už jūsų supratimą.

3 funkcija šiukšlių rinkėjas
Funkcija 9 Lengva Suvokti
Funkcija 7 Reguliuojamas kampas
dydis Maximum opening 13cm, length 81.3cm, 42cm after folding
Funkcija 13 Sulankstomas Gripper
4 funkcija Nuskaitymo Įrankis
Funkcija 5 Reacher
Medžiaga aliuminio lydinys + nauja ABS
Tipas Rankiniu Šepečiu ir Śmietniczka
Modelio Numeris 200002879
Funkcija 1 Sulankstomas Gripper
Funkcija 12 Aliuminio Lydinys+ABS
2 funkcija grabber
Funkcija 6 Rankiniai Įrankiai
Funkcija 10 Plačiai naudojamos
Funkcija 8 Sulankstomas
Funkcija 11 Patvarus
Naudojimas Lauko
Śmietniczka Medžiaga Aliuminio
Funkcija 14 grabber
Funkcija 16 Sulankstomas Nuskaitymo Įrankis
Šluotos Medžiaga Plastikiniai
Funkcija 15 šiukšlių rinkėjas
Šepečio Galvos Medžiaga /, Kita
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas Šiukšlių Grabber Ilgai Vertus Reacher Šiukšlių Rinkėjas Atliekų Surinkimo Priemones Pagalbos Ranką Reacher Pikapas Su Magnetinių Patarimas

Sulankstomas Šiukšlių Grabber Ilgai Vertus Reacher Šiukšlių Rinkėjas Atliekų Surinkimo Priemones Pagalbos Ranką Reacher Pikapas Su Magnetinių Patarimas

Panašūs produktai