1pc NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD į PCIe x1 adapter card PCIe x1 M. 2 kortelės


Nauja prekė

€1.14

€1.63

-30%



Žymos: varžtas ssd, pci express x1, pci-e splitter, pcie riser, m2 sata, sd pci e, m2 ssd, 1 tb m.2, m2 usb, mini pci-e.

Aprašymas:

Dydis: ilgis * plotis * aukštis=97mm*22mm*5 mm

pastaba:

1. Jei jūsų motininė plokštė lustų rinkinys yra po 9 serijos, nenaudokite PCIe x4 kietieji diskai, tokie kaip pm951, sm951, pm950, XP941 ir kt.!AMD chipset pagrindinėse plokštėse nėra rekomenduojama įsigyti!Tai nereiškia, kad jūsų pagrindinė plokštė turi PCIE sąsają naudoti PCIE sąsają, kietojo kūno diskai, pagrindiniai priklauso nuo to, ar jūsų pagrindinė plokštė BIOS gali padėti PCIE sąsają, kietojo kūno diskai!Įprastomis aplinkybėmis, mikroschemas po 9 serija tikrai negali remti PCIE sąsają, kietojo kietojo disko paleisties!

2. Prašome įsitikinkite, kad įkiškite adapterį kortelės teisingai į PCIe sąsają, jūsų pagrindinė plokštė, vietoj įterpti jį į PCI sąsają.Neteisingas dangos gali sudeginti adapterio plokštė ir motininė plokštė!Jei yra sudegino ženklai ant aukso piršto valdybos, mes negali grįžti arba iškeisti.Tai turi būti padaryta klaidinga pozicija!

3. Originalus laimėti 10 diegimo disko turi būti naudojamas įdiegti sistemą.Win7 sistema ir PE sistema nepalaiko NVE protokolo kietojo kūno diskai, nes jie neturi NVME vairuotojai.Įkrovos negali būti aptikta BIOS, bet jūs galite pamatyti kietąjį diską, paspausdami įkrovos meniu pasirinkimo klavišas (pavyzdžiui, paspauskite F3 už Asus, F12 už Gigabyte, F11 už ASRock, ir t.t., priklausomai nuo jūsų pagrindinėje plokštėje ir vadovas).Tai reiškia, kad viskas gerai, ir sistema daroma žingsnis po žingsnio.

Tipas PCI-E Riser
Kilmės KN(Kilmės)
Sertifikavimo Nėra
Prekės Pavadinimas KOQZM

Parašyti atsiliepimą

1pc NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD į PCIe x1 adapter card PCIe x1 M. 2 kortelės

1pc NVMe PCIe x4 x2 M. 2 NGFF SSD į PCIe x1 adapter card PCIe x1 M. 2 kortelės

Panašūs produktai