Sulankstomas Nešiojamas Parą Lova Nešiojamas Rašyti Sofa-lova, Stalas Dėklas 4 Kampas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio staliukas su Puodelio Laikikliu


Nauja prekė

€27.79

€55.58

-50%



Žymos: minkštas nešiojamas lentelė, nešiojamas stalo, komodos, stalčių puodelio laikiklis, puodelio laikiklis sofa, lentelėje parašyti, juoda juosmens stalas, nešiojamojo kompiuterio dėklas, stalas nešiojamojo kompiuterio stovas, pu dėklas, lenktas juosmens stalas.

【Karalienė 】: dydis tai stalo nešiojamas yra: 55x32x25CM, nešiojamas 17 colių, yra tortas.Pakankamai erdvės pateikimas nešiojamieji kompiuteriai didelės ar knygas, kai jūs turite problemų užduotis, ir kortelės lizdas darbalaukio ir dizainas lizdas puodeliai leidžia lengvai įdėti į savo telefoną, iPad, knygų ir puodeliai. 【Mokslo dizainas 】: krašto stalas, lenktas, ergonomiškas dizainas, apsauginį sluoksnį aplink darbalaukį, kad galite jaustis patogiai, kai jį naudoti.Dizainas kortelės lizdas darbalaukio, labai lengva ir patogi vieta, mobilieji telefonai, iPad, knygos ir žurnalai.Kojų L yra stabilus ir lankstus, jie yra neslidžios ir gali būti sulankstyti, kad sutaupyti vietos. 【Iš anksto surinktos ir pažangaus dizaino】: ji nereikalauja įdiegimo, jis yra pasirengęs eiti išpakuotas!Dizainas kortelės lizdas darbalaukio todėl jį lengva ir patogu įdėti ir į mobiliuosius telefonus, ipad, knygos ir žurnalai.Smeigtukai L ir neslidus stabilus ir kojos yra sulenktos, siekiant sutaupyti vietos ir lankstumą. 【Nešiojamų ir patogus】: lengvas, bet tvirtas, raukšlės butas erdvės taupymo saugojimo ir perkėlimo, galite išsaugoti jį atgal ant sofos.Jūs galite atlikti lengvai ir naudoti ją dirbti iš bet kurios vietos viduje arba nuneškite jį į lauką.

Ergonomiškas dizainas, 4-lygmuo reguliuojamas stalo lova jūsų kompiuteryje

Juosmens-stalas su 4 kampo Parametrus gauti, pagal savo nešiojamojo kompiuterio, klaviatūros ar tabletę iš dizaino ergonomiška kampas, kuris yra koreguojami, kad atitiktų Geriausią vaizdo ir užkirsti kelią pavadinimas ir net panaikinti rankų nuovargio.Suteikia komforto ir veiklos patirties, ir pertvaras kelią nešiojamieji kompiuteriai stumdomas.

Gražus dizainas

Mūsų stalo notepad ateina su puodelio laikiklis, apvalus (2,76 "skersmens), kad galėtumėte išlaikyti savo mėgstamiausias gėrimas pasiekiamas.

Stabilus ir patvarus

Lentelėje nešiojamas kompiuteris yra pagamintas iš MDF, drožlių plokštės, medžio masyvo, saugiai ir pagarbiai elgtis su aplinka.Krašto stalas, lenktas, kad galite jaustis patogiai, kai jį naudoti.Paviršius yra lygus, netoksiškas, drėgmei atsparus, atsparus įbrėžimams ir atsparios aukštai temperatūrai.

Anti-slydimo

Kojų plienas turi gerą stabilumą, kuris turi gebėjimą tvirta parama ir gerą ilgaamžiškumą.Pėdų stalo yra padengta plastiko mova neslidus geros neslidus.

Tinka nešiojamieji kompiuteriai, iki 17 cm

Dydis darbalaukio nešiojamas yra: 21,7 'x12.6' X9. 9 ,17-colių nešiojamas yra vieni juokai.Pakankamai erdvės pateikimas nešiojamieji kompiuteriai didelės ar knygas, kai jūs turite problemų užduotis

Tipas Lapdesks
Modelis Vientisos Spalvos
Kilmės KN(Kilmės)
dydis 55x32x25CM
Scena Biuras/miegamojo/šeimai
Medžiaga Tankis valdybos+anglies plieno
Prekės Pavadinimas HAIMAITONG

Parašyti atsiliepimą

Sulankstomas Nešiojamas Parą Lova Nešiojamas Rašyti Sofa-lova, Stalas Dėklas 4 Kampas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio staliukas su Puodelio Laikikliu

Sulankstomas Nešiojamas Parą Lova Nešiojamas Rašyti Sofa-lova, Stalas Dėklas 4 Kampas Reguliuojamas Nešiojamojo kompiuterio staliukas su Puodelio Laikikliu

Panašūs produktai