Naujas Modeliavimo Gorila Pav Kolekcines, Realus Gyvūnų Modelio Žaislas Vaikams Statulėlės, Plastikiniai Gorila Surinkimo Dovana Vaikams


Nauja prekė

€9.80

€13.80

-28%



Žymos: gorila, balta, veiksmų figur, "king kong" žaislas, gorila iškamša, didelis gorila žaislas, gorila pliušas, kareivis žaislas, šimpanzė žaislas, orangutan žaislas, lėlės gorila.

Kulka Taškų:

1、Realus & Poseable: gorilla paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ir tai yra realus, ir žaislas ant rankos gali būti pašalintas.

2、Labai išsamius & Dekoratyvinių: Tai gorilla pav funkcijų, aišku, paviršiaus faktūra ir roko žaislas gali būti pašalintas.

3、Tik Teisę Dydis: Šis skaičius priemones, apie 14cm/5.51 colių aukščio, 12,5 cm/4.92 colių ilgio, ir 11cm/4.33 colių pločio.Ji gali būti laikoma rankoje arba ant darbastalio.

4、puiki Dovana: įvaldę showpiece į malonės savo bendrabučio, miegamojo ar biuro.Pasakų dovana šeimai ir draugams.

5、Keli Naudojimo būdai: Gali lengvai padėti pritraukti dėmesį vaikų ir lavintų jų vaizduotę.Puikus pasirinkimas už kraštovaizdžio scenos, darbastalio apdaila, kolektoriai, papuošalai ir kt.

Aprašymas: Tikroviškas & Poseable: gorilla paveikslas yra pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, ir tai yra realus, ir žaislas ant rankos gali būti pašalintas.

Labai išsamius & Dekoratyvinių: Tai gorilla pav funkcijų, aišku, paviršiaus faktūra ir roko žaislas gali būti pašalintas.

Tik Teisę Dydis: Šis skaičius priemones, apie 14cm/5.51 colių aukščio, 12,5 cm/4.92 colių ilgio, ir 11cm/4.33 colių pločio.Ji gali būti laikoma rankoje arba ant darbastalio.

Ideali Dovana: įvaldę showpiece į malonės savo bendrabučio, miegamojo ar biuro.Pasakų dovana šeimai ir draugams.

Išlaikymo Būdas: Nuvalykite slopinamas medžiaga, nr. saulės poveikio.

Keli Naudojimo būdai: Gali lengvai padėti pritraukti dėmesį vaikų ir lavintų jų vaizduotę.Puikus pasirinkimas už kraštovaizdžio scenos, darbastalio apdaila, kolektoriai, papuošalai ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Gorila Pav.

Medžiaga: plastikas

Funkcijos: statinis kietas gyvūnų modelis

Išlaikymo būdas: nuvalykite slopinamas medžiaga, poveikio, saulės

Pakavimo Sąrašas:

Gorila Skaičius*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten gali būti kai kurių spalvų skirtumas, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Įspėjimas No
Lytis Unisex
Lėlės Tipas Kita
Rekomenduojame Amžius Motinystės
Prekės Pavadinimas MINOCOOL
Pavadinimas Gorila pav.
Modelio Numeris -
Elemento Tipas Lėlės
Sertifikavimo Nėra
Funkcija statinio kietas gyvūnų modelis
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Guma, Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Naujas Modeliavimo Gorila Pav Kolekcines, Realus Gyvūnų Modelio Žaislas Vaikams Statulėlės, Plastikiniai Gorila Surinkimo Dovana Vaikams

Naujas Modeliavimo Gorila Pav Kolekcines, Realus Gyvūnų Modelio Žaislas Vaikams Statulėlės, Plastikiniai Gorila Surinkimo Dovana Vaikams

Panašūs produktai