Retro Akiniai Nuo Saulės Moterims Taškus Liepsna Stiliaus Akiniai Atspalvių Pjovimo Objektyvas Ponios Frameless Akinius, Akių Dekoracijos


Nauja prekė

€2.55

€3.28

-22%



Žymos: fantome helovinas apdailos, helovinas apdailos plokščių, helovinas gimtadienio apdaila, helovinas žaislas apdaila, helovinas stalo apdailos, helovinas apdailos letrero, derocacion helovinas apdailos, helovinas apdailos animacija, antikvariniai helovinas apdailos, mados helovinas apdailos.

Aprašymas:

► [Kūrybos liepsna akiniai nuo saulės dizainas]-Unikalus liepsnos formos dizainas, kietas ir madingas logotipas.Lankstumas gali geriau pakeisti veido formą, ir liepsnos formos parodo savo unikalumą.Tinka fotografuoti, stilių, prom šalys, makiažas, papuošalai, drabužiai, aksesuarai.

► [Apsaugoti jūsų akis]-lęšiukas taškus akiniai nuo saulės gali blokuoti 100% UVA ir UVB spindulių.UV400 klasės akiniai nuo saulės yra labai svarbu apsaugoti savo akis nuo ilgalaikio UV spindulių žalą ir saugoti savo akis sveika, kai jūs einate.

► [Visų pusių]-objektyvas veidrodis-padengtas ir yra puikiai suderintos spalvos gradientas.Kiekvieną kampą, šviečia gražiai.Madingas ir mielas akiniai nuo saulės tinka high-end priedai ir kasdien dėvėti.Jis taip pat tinka daug kartų, pvz., apsipirkti, keliauti, fotografuoti, šalys, šokiai, kelionės ir t. t., šaudyti gražus kelia.Tinka high-end priedai ir kasdienius drabužius.

► [Aukštos kokybės medžiagos]-Madingi ponios " akinius nuo saulės, naudoti aukštos kokybės blizgaus metalo šventyklos ir odos draugiškas reguliuojamas silikono nosies pagalvėlės.Lengvas, patvarus, patogus, stilingas ir nekenksmingas odai.

► [Unisex akiniai nuo saulės] derinys, stilingas dizainas ir ryškios spalvos daro tai gaisro formos stiklo geras aksesuaras jūsų drabužių.Nesvarbu, ar esate vyras, ar moteris, vaikinas ar mergina, ji gali tilpti jūsų drabužiai gerai.Veido leidžia jums ieškoti atvėsti ir patrauklus.Tai puiki dovana draugams ir šeimos nariams.

Specifikacija:

Vieno svoris: 19g

Dydis: kaip parodyta paveikslėlyje

Spalva: žalia, mėlyna, rožinė, raudona, balta, violetinė

Kiekis: 1pcs

Medžiagos: Metalas + PC objektyvas

Pakuotės dydis: 16*4*2.5 cm

Pakuotės aprašymas: 1*akiniai nuo saulės

Pastaba: 1. Tai yra normalu mažos klaidos rankinio dydžio matavimas, duomenų yra nuoroda tik, ir tikrasis produktas turi dominuoti!

Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Metalo
Modelis Vientisos Spalvos
Proga Grandiozinis Renginys, Gimtadienis, Helovinas, Velykų
Modelio Numeris Sunglasses Frameless

Parašyti atsiliepimą

Retro Akiniai Nuo Saulės Moterims Taškus Liepsna Stiliaus Akiniai Atspalvių Pjovimo Objektyvas Ponios Frameless Akinius, Akių Dekoracijos

Retro Akiniai Nuo Saulės Moterims Taškus Liepsna Stiliaus Akiniai Atspalvių Pjovimo Objektyvas Ponios Frameless Akinius, Akių Dekoracijos

Panašūs produktai