5/10vnt Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė Vandens Absorbuojamus Stiklo, Virtuvės Reikmenys, Valymo servetėlės Servetėlės, skirtos Stalo Lango C1


Nauja prekė

€7.02

€20.07

-65%



Žymos: virtuvės rpg, denastia mikropluošto medžiaga, durag vyrai, stiprios vandens absorbuojančia medžiaga, medžiaga mikropluošto medžiaga, medžiaga stiklo, langų plovimo šluostės, vandens absorbentas sintetinio audinio, žuvų svarstyklės medžiaga, vaikas žuvų medžiaga.

5/10vnt Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė 30x40cm Vandens Absorbuojamus Stiklas Virtuvėje, Valymo servetėlės Servetėlės, skirtos Stalo Lango C1

Prekės Specifikacija:

Savybės:

1.Unikalių Pluošto Medžiaga: Galingas ir greitai pašalinti nešvarumus.Pluošto storis yra tik 1/200 plaukų, tačiau ji gali sugerti dulkių, dalelių, arba skystis 7 kartų savo svorio.Vandens ir aliejaus galima atskirti greitai ir skirtingų dalių valymas gali būti baigtas su skuduru.Priemonės, 30x40cm.

2.Lengva Valyti: Šios servetėlės turi nuostabų apsivalymo galimybė, kuri yra patogi ir taupo laiką.Tai reiškia, kad, kai ji būna užterštas įvairias dėmes, jums reikia tik nuplauti dėmes off.

3.Jokių Pėdsakų: Griežtas dažymo procesą, todėl, kad tai nesukels problemų nuspalvinimas ir taršai valant paviršius straipsnis, ir apsaugoti savo mylimą baldai.

4.Stalo & Virtuvės indai ir prietaisai & Countertop: stipri vandens absorbcijos pajėgumas padeda išdžiūti greitai.Palikti jokių pėdsakų ir apsaugoti virtuvės įrankiai, kaip naujas.Didelis dydis leidžia greičiau valyti didelius plotus.

5.Kitos Programos: Jis padeda išvalyti viduje ir išorėje automobilį greitai ir gerai, be žalingų priemonių, automobilių, ir lankstymo saugojimo neužima daug vietos.

Skelbimas:

Prašome leisti nukrypti 1-3cm dėl rankinis matavimas.

Atsitiktinė spalva

Komplektą Sudaro:

5/10vnt x Audinio Skiautė

1,Apie Laivybos: Po to, kai jūs užsisakyti produktą, mes išsiųsti jūsų pirkti per 3-4 dienas.Jei turite specialių reikalavimų,prašome palikti mums pranešimą arba susisiekti su mumis tiesiogiai. 2,Apie Grąžinamosios išmokos: Jei prekės yra pažeista tranzitu, galite grąžinti ją per 7 dienas.Kai prašote grąžinti pinigus,pirkėjas turi gauti patvirtinimą iš pardavėjo. 3,Apie prekybos ir Dropshipping: didmeninė, mes siūlome nuolaida arba nemokamai express shipping", kuri trunka tik 3-8 dienų atvykti.Drop laivyba, mes galėtume išsiųsti prekes savo klientams tiesiogiai ir nebus palikti informacijos apie mus, jei norite. 4,Kaip aš galiu sekti mano sklypo?: Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en (Nukopijuoti į naršyklės atidaryti) 5,Ką aš galiu padaryti, kai pirkimo apsaugos laikas bėga?: Jei jūsų pirkti apsaugos laikas bėga, prašome susisiekti su mumis ir mes galime jums padėti ją pratęsti.Taigi, jūsų pinigai bus ne eiti į mano sąskaitą.

Tipas 1 Cleaning Cloth
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiaga Kita
tipas 2 virtuvės rankšluosčiu
3 tipas Servetėlės Stalo Langą
Modelio Numeris Valymas
Gamyba šveitimo padas
Prekės Svoris Other
Naudojimas Santechnikos
Funkcija Eco-Friendly, Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

5/10vnt Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė Vandens Absorbuojamus Stiklo, Virtuvės Reikmenys, Valymo servetėlės Servetėlės, skirtos Stalo Lango C1

5/10vnt Bangų Modelį žvynų Audinio Skiautė Vandens Absorbuojamus Stiklo, Virtuvės Reikmenys, Valymo servetėlės Servetėlės, skirtos Stalo Lango C1

Panašūs produktai