MG301 Žaidimų Pelė USB Laidinio Žaidėjus Kailh Nerimauja 16000DPI su RGB Apšvietimu 6 Programuojami Mygtukai Žaidimų Nešiojamas PC Peles


Nauja prekė

€22.74

€28.42

-19%



Žymos: xr telefono dėklas aikštėje.

Naujas Atvykimo MG301 Pelės

PROFESINĖS KLASĖS LAIDINIO / LAIDINIO ŽAIDIMŲ PELĖ; Jis turi super greito reagavimo greitį ir jokio uždelsimo efektas.Aukšto Tikslumo Daviklis pristato Nustatyti Tikslumo ir ekstremalaus reagavimo per PC Žaidimų ar Kompiuteriu taisymas

DPI ir Balsavimo rate: 16000DPI, 8 lygių gali būti pakoreguoti, kad atitiktų jūsų biurą ir žaidimo poreikius. 1000Hz Rinkimų rate didelės grąžos norma, atsisveikinti nedelsiant.

RGB APŠVIETIMU PROGRAMUOJAMAS PC ŽAIDIMŲ PELĖ; su 6 RGB Apšvietimo Efektai, (Apšvietimas gali būti išjungtas), 7 naudotojo programuojami mygtukai.

ERGONOMIŠKAS GAMER PELĖ; sukurti labai patogus ir tiksli patirtis Kompiuterinių Žaidimų.

MG301 ŽAIDIMŲ PELĖS FUNKCIJAS; ThundeRobot RGB Pelės funkcijas; Nustatyti, priešslydžio Sistema Ratuku, Patvarus, sklandžiai kojų pagalvėlės ultimate žaidimų valdymo. 7 programuojami mygtukai.Ateina su nuimamais 1,8 M, 3mm stiprus greitųjų pluošto tinklelio USB-C kabelio.

PC ŽAIDIMŲ PELĖS SUDERINAMUMAS: "Windows " 10", "Windows 8", "Windows 7", "Windows Vista" arba "Windows XP", Tik " Mac OS nešiojamas.

Galingas chip

E-sporto lygis lustai leidžia jums greitai reaguoti į žaidimą.

Palaiko iki 16000 DPI, 8 pavaros gali būti koreguojama.

Kailh yra 80 mln. mikro judesius ir efektyviai paspaudimų, greitai reaguoti ir trapumą garso.

1000Hz didelės grąžos norma, atsisveikinti nedelsiant.

Mygtukas Macro Apibrėžimas

7-klavišas makro mygtuką pritaikymas, supaprastinti visas sudėtingas operacijas, ir nustatyti savo operacijas.

Aukštos kokybės pintas vielos ilgis 1,8 m

Matricos tipas non-slip volai, aiškiau jausmą masto ir veiksmingai užkirsti kelią netinkama veikla.

Thunderobot yra listinguojamos bendrovės, daugiausia dėmesio skiriant kompiuterių ir jų periferinių įrenginių.Mes turime brandus sandėlyje ir po pardavimo sistema, galite būti tikri, pirkti mūsų produktus.Mes gimę e-sporto, ir mes taip pat turime produktų, tinka naudoti biure.Dešimtis milijonų nuolat testai yra tik jums turėti daugiau komforto ir geriau patirtį naudojant produktą.

Visi mūsų produktai yra pakuojami į išskirtinį dovanų dėžutės.Tai yra geras pasirinkimas, siekiant suteikti dovanos savo draugams ir šeimos nariams.Jūs gausite visiškai naują elementą, kuris buvo plasticized, ir mes negalime siųsti jums produktus, grąžinami kiti klientai.

Straipsniai, siunčiami iš Kinijos sandėlyje: Kai gauname jūsų užsakymą, mes pasirūpinsime krovinys kaip galima greičiau.Mes pasirūpinsime, daugiau brangus, bet patikimas ir greitas logistiką, pavyzdžiui, Mezgimojoga.lt Standartinis Pristatymas užtikrinti, kad jūs galite gauti savo prekės sklandžiai.Jei negaunate paketą, mes suteiks jums pilną grąžinti pinigus.

Visi produktų plėtros Thunderobot yra pagrįstas ventiliatorius varomas.Mes turime tvirtą ventiliatorius komanda, ir pastabų bei pasiūlymų, jūs suteikiate mums yra labai vertinga mums.Sveiki draugai ateiti ir bendrauti su mumis savo patirtimi naudojant produktą.Mes laukiame jūsų 5-žvaigždučių apžvalga.Jei yra problema su produkto, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba, o ne low-žvaigždučių apžvalga.Registruoti unboxing video ginti savo teises.

Kilmės KN(Kilmės)
Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Tipas Laidiniu
prisijungti 1,8 M tinklelio-pluošto kabelis
Bendras Svoris 135g
Polling rate Iki 1000 Hz
Skaičių Volai. 1
Sąsajos Tipas USB
DPI 16400
Modelio Numeris Thunderobot MG301
Ranka Orientacija Teisė
Prekės Pavadinimas Thunderobot
Sertifikavimo CE
Dizainas Ergonomiškas Dizainas
kompiuterio pelė
Pakuotė Taip
Skaičių Mygtukai 6
Stilius Pirštas, Trackballs

Parašyti atsiliepimą

MG301 Žaidimų Pelė USB Laidinio Žaidėjus Kailh Nerimauja 16000DPI su RGB Apšvietimu 6 Programuojami Mygtukai Žaidimų Nešiojamas PC Peles

MG301 Žaidimų Pelė USB Laidinio Žaidėjus Kailh Nerimauja 16000DPI su RGB Apšvietimu 6 Programuojami Mygtukai Žaidimų Nešiojamas PC Peles

Panašūs produktai