Nesąžiningi Šuo Įkrovimo Kabelis IOS Tipas-c USB Telefono Kabelį Šuo Įkroviklio Laido Viela, Skirta IPhone/Xiaomi Duomenų Kabelis 1,2 m


Nauja prekė

€4.41

€8.49

-48%



Žymos: bafang bbshd rinkinys su baterija, zwift, thor rog telefono, pirštų atspaudų skaitytuvas, displayport", cabl iphon, dviračių ronda, humping usb dog, smartphon, usb stick.

Savybės:

1. Kabelių Apsaugos: apsaugos nesąžiningi šuo įkrovimo kabelis naudoja aukštos kokybės TPE fiksuotojo ryšio sąsaja, sandariai sujungti į kelią laidą nuo pažeidimo.Ji ne tik daro įkrovimo saugesni, bet taip pat prailgina tarnavimo įkrovimo kabelį ir išsprendžia didelis klausimas, kad įkrovimo kabelis yra lengvai skaldytų ne įterpimo tašką.

2. Universalus Suderinamumas: Tai nesąžiningi šuo įkrovimo kabelis yra plug specifikacijos tinka visų modelių mobiliuosius telefonus, skirtą "Android" ir tipo-C, kuri gali patenkinti visus jūsų poreikius, ir jūs galite būti tikri, kad pirkti ir naudoti.

3. Išskirtinį Dizainą: nesąžiningi šuo įkrovimo kabelis yra žmogiškas dizainas.Jis bus automatiškai sūpynės savo sėdmenų kai mokesčių, ir bus automatiškai sustabdytas, kai ji yra pilnai įkrauta, kaip visiškas priminimas.Šis naujoviškas dizainas tikrai jums atnešti džiaugsmą nuobodus gyvenimas.

4. Aukštos kokybės Medžiaga: pagrindinė dalis, nesąžiningi šuo įkrovimo kabelis yra pagamintas iš odos draugiškas medžiagas, su sklandžiai tekstūros, puikiai touch, lanksčios linijos ir jokių mazgų.Storio vario pagrindinė viela, 50% greičiau nei tradicinių įkrovimo kabelius, be mirgėjimas.Patvarumo, lankstumą ir funkcijas įkrovimo kabelis yra gera, ir sąsajos dalis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, siekiant išvengti oksidacijos.

5. Patogu Nešiotis: Tai nesąžiningi šuo USB įkrovimo kabelis šuo yra mažas dydis ir lengvai atlikti.Tai yra geriausias pasirinkimas keliauti ir verslo kelionėms.Šį klaidingą šuo įkrovimo kabelį galima greitai atskirti būtų išvengta kitų.Be to, ji yra taip pat dovana, kurią bus tikrai, kad žmonės patenkinti.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Nesąžiningi Šuo USB Įkrovimo Kabelis

Medžiaga: plastikas

Spalva: oranžinė, balta

Pakuotės dydis: apie 12*10*4 cm/4.72*3.94*1.57 colių

Kabelio ilgis: apie 1.2 m/47.2 colių

Pakavimo Sąrašas:

Nesąžiningi Šuo Įkrovimo Kabelis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Tipas USB Įkroviklis
Sertifikavimo Nėra
Modelio Numeris Nesąžiningi Šuo USB Įkrovimo Kabelis
Prekės Pavadinimas Rondaful
Kilmės KN(Kilmės)
Pakuotė Taip

Parašyti atsiliepimą

Nesąžiningi Šuo Įkrovimo Kabelis IOS Tipas-c USB Telefono Kabelį Šuo Įkroviklio Laido Viela, Skirta IPhone/Xiaomi Duomenų Kabelis 1,2 m

Nesąžiningi Šuo Įkrovimo Kabelis IOS Tipas-c USB Telefono Kabelį Šuo Įkroviklio Laido Viela, Skirta IPhone/Xiaomi Duomenų Kabelis 1,2 m

Panašūs produktai